MENÜ

'Bekleyeceğim, konuşacağım'

Eski başkan Hacıosmanoğlu, divan kurulundaki sert çıkışının sebebini ve bundan sonra izleyeceği yolu anlattı.

'Bekleyeceğim, konuşacağım'

Sürpriz bir şekilde divan kuruluna katılma kararı alan ve sakin geçmesi öngörülen toplantıyı bir genel kurul havasına dönüştüren eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bundan sonra da Usta ve ekibinin kendisiyle ilgili açıklamalarını yakından izleyeceğini söyledi.

Yakın çevresiyle divan kurulu ve sonrasındaki görüşlerini paylaşan Hacıosmanoğlu, “Daha önceki dönemlerde de yönetimler görev sürelerini tamamlamalı, rahat çalışmalı demiş bir insanım. Suskunluğumuz bazı çevrelerde yanlış anlaşıldı. Hata yapmış olabiliriz, bunu ben de söyledim. Ancak hatanın dışında bizim icraatlarımızın altında bir şey aramak bizim kabul edebileceğimiz bir şey değil. O nedenle çok net şekilde yönetenlerin gözünün içine bakarak, ‘Gereken neyse yapın’ dedim” ifadelerini kullandı.

‘Sokaklar hâlâ bizimle’

Bundan sonra da kendisiyle ilgili imalar olur ve yönetim de buna sessiz kalırsa her toplantıda aynı konuşmaları yapacağını söyleyen İbrahim Hacıosmanoğlu şöyle devam etti:

Trabzonspor’un iyiliğini herkes kadar isterim. Asla, kötü sonuçlar sebebiyle el ovuşturanlardan olmadım, olmam. Ancak biz bu camiada bir şeyler düzelsin diye bazı radikal adımlar attık. Sportif olarak çok çelme yedik, yoksa geçen sezonun nasıl başladığı ortada. Emeklerimiz helal olsun. Sokakta bize en fazla ‘Keşke şunu yapmasaydın’ diyen oluyor. Kalkıp da küfür eden, hakaret eden, kötü konuşan yok. O yüzden izliyoruz her şeyi...”

Haberin Devamı
YORUM YAZ