MENÜ

20 milyon Euro'luk operasyon!

Bir önceki sezon yıldızlarını satıp 22 milyon Euro’yu kasasına koyan Bursaspor, yine elindeki isimlerden büyük bir gelir bekliyor. Yeşil-Beyazlılar, Serdar Aziz, Necid, Emre Taşdemir, Dzsudzsak ve Aziz Behiç’i toplam 20 milyon Euro’ya (66 milyon TL) göndermeyi hedefliyor.

20 milyon Euro'luk operasyon!

Şenol Güneş yönetiminde bir önceki sezon müthiş bir futbol sergileyen Bursaspor, kadrosundaki yıldızlardan adeta servet kazanmıştı.

Bakambu’yu 7.5 milyon, Ozan Tufan’ı 7 milyon, Enes Ünal’ı 3 milyon, Volkan Şen’i 2.5 milyon, Şener Özbayraklı’yı 1.5 milyon ve Batuhan Altıntaş’ı 400 bin Euro’ya satan Yeşil-Beyazlılar, 22 milyon Euro’luk bir gelir elde etmişti.

Kulüp tarihinde transferden ilk kez bu kadar kazanç sağlayan Timsah, yine benzer politika izlemeye hazırlanıyor. Pek çok oyuncusuna yurt içinden ve yurt dışından taliplerin olduğu Bursa, 5 ismin satışından yaklaşık 20 milyon Euro (66 milyon TL) bekliyor.

Aziz, Çin yolcusu

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündemindeki Serdar Aziz için kapıyı 6 milyon Euro’dan açan Timsah, Emre Taşdemir ve Tomas Necid için 4’er milyon Euro talep ediyor.

EURO 2016’da forma giyecek Macar Dzsudzsak’ı 3 milyon Euro’ya satmayı planlayan Yeşil-Beyazlılar, Aziz Behiç’ten de aynı rakamı bekliyor.

Avustralya Milli Takımı’nda oynayan Aziz’i, Çin kulüpleri takip ediyor. Avusturya pasaportu olan Aziz, bu nedenle Çin’de yabancı futbolcu statüsünde sayılmıyor.

Safa Can Konuksever

Haberin Devamı
YORUM YAZ