MENÜ

Yıldızlar sırada bekliyor

Forvet transferi konusunda çalışmalarını yürüten Beşiktaş’a, listesindeki 2 futbolcudan olumlu yanıt geldi. Chelsea’li Loic Remy ve Roma’lı Seydou Doumbia’dan, “Hazırız” mesajını alan yönetim, Gomez’in durumunun kesinleşmesi sonrasında harekete geçecek.

Yıldızlar sırada bekliyor

Siyah-Beyazlılar, Mario Gomez’in takımdan ayrılması ihtimalini göz önünde bulundurarak bu futbolcunun yerini doldurmak için çalışmalara başladı.

Bu doğrultuda İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin Fransız golcüsü Loic Remy için girişimlerde bulunan Beşiktaş Yönetimi’ne, bu futbolcunun cephesinden mesaj geldi.

Geçen sezonda da Kartal’ın transfer listesinde bulunan tecrübeli oyuncunun; daha fazla forma giyebileceği bir takımda görev yapmaya sıcak baktığını ilettiğini ancak takımın yeni hocası Antonio Conte’yle Euro 2016 sonrasında yapacakları görüşme sonrasında kesin kararını vereceği söylediği bildirildi.

Doumbia hazır kıta

Serie A ekibi Roma’nın Fildişi Sahilli golcüsü Seydou Doumbia da Kartal’ın temasta bulunduğu isimlerden...

Son sezonunu CSKA Moskova ve Newcastle United’da kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki golcü, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Beşiktaş’a transfer olabileceğini menaceri aracılığıyla Kartal’a bildirdi.

Bu 2 gelişmenin ardından Remy’le birlikte 1 milyon Euro’luk kiralama bedeli bulunan 1,73’lük yıldızı da beklemeye alan Siyah-Beyazlılar, Gomez’in kararının netleşmesinin ardından düğmeye basacak.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ