MENÜ

Trabzonspor, Scarione'nin peşinde!

Bordo-Mavililer’in Kasımpaşa ile sözleşmesi biten 30 yaşındaki oyuncunun menaceriyle temas kurduğu ve teklif yaptığı öğrenildi. Arjantinli oyuncuya birkaç teklifin daha olduğu, ancak şu ana kadarki en cazip önerinin Trabzon’dan geldiği belirtildi.

Trabzonspor, Scarione'nin peşinde!

Trabzonspor’da transfer operasyonu dört koldan sürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal, bir taraftan scout ekibinin gündeme getirdiği oyuncular üzerinde tercih yapmaya çalışırken, diğer taraftan da Süper Lig’den istediği futbolcuların bitirilmesini bekliyor.

Aatif ve Eren’in dışında Karadeniz ekibinin yeni hocasının kadrosunda görmeyi arzuladığı oyunculardan birinin de Oscar Scarione olduğu biliniyor.

11 golü var

Bu paralelde Bordo-Mavili yöneticilerin, Kasımpaşa ile sözleşmesi biten 30 yaşındaki futbolcunun temsilcileriyle temas kurduğu ortaya çıktı.

Arjantinli oyuncuya 3 yıllık bir mukavelenin teklif edildiği belirtilirken, şu ana kadar yıldız futbolcuya yapılan en iyi teklifin Trabzonspor’dan geldiği vurgulandı. Yardımcı forvet pozisyonunda bu sezon iyi bir dönem geçiren ve tam 11 gole imzasını koyan Scarione’nin Ersun Yanal’ın planlarında önemli yer tuttuğu da gelen haberler arasında.

Aatif ve Eren...

Trabzonspor ayrıca bu hafta Aatif ve Eren Derdiyok’tan da haber bekliyor. Her iki oyuncu için de girişimlerde bulunan Bordo-Mavililer, gelecek yanıtlara göre bundan sonraki transfer politikasını şekillendirecek. Ayrıca Ersun Yanal’ın scout ekibiyle yoğun mesaisi de sürüyor. Deneyimli hoca, transferlerde yönetime her bölge için birkaç alternatifli bir liste sunacak.


Trabzonspor'un net borcu 499 milyon 259 bin 59 lira!

Haberin Devamı
YORUM YAZ