MENÜ

Oğulcan'ı Rize kapıyor

Bonservisi Kayseri Erciyes’te olan Oğulcan Çağlayan’ı pek çok Süper Lig kulübü istiyor, ancak Çaykur Rize elini çabuk tutuyor. Hikmet Karaman’ın ikna için görüştüğü 20 yaşındaki forvet, Karadeniz ekibine yeşil ışık yaktı.

Oğulcan'ı Rize kapıyor

Mevcut kadroda ciddi revizyona gitmeye hazırlanan Çaykur Rizespor’da hareketli günler yaşanıyor. Marko Marin konusunda girişimlerde bulunan Karadeniz ekibi, iç piyasada da genç bir isme yöneldi: Oğulcan Çağlayan. Kayserispor ile sözleşmesi biten ve bonservisi Erciyes’te olan 20 yaşındaki futbolcuyu pek çok Süper Lig kulübü yakından takip ediyor. Deyim yerindeyse kıyasıya bir yarış yaşanırken, Çaykur Rize ise elini çabuk tutuyor.
Teknik direktör Hikmet Karaman’ın başarılı futbolcuyla bizzat temas kurduğu ve kendisini Rize’de görmeyi çok istediğini söylediği öğrenildi. Kayserispor’da hocalık koltuğuna Hakan Kutlu oturduktan sonra düzenli oynamaya başlayan Oğulcan, sezon genelinde çıktığı 25 maçta 1 gol attı, 1 asist yaptı.

Olympiakos istemişti

Türkiye Kupası’nda da 9 karşılaşmada görev yapan başarılı futbolcu, geçtiğimiz yıl Yunan kulübü Olympiakos’un kapısından dönmüştü. Hücum hattının her bölgesinde forma giyen ve geleceğin en önemli yıldızlarından biri olarak gösterilen Oğulcan, milli takımın tüm yaş kategorilerinde oynadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ