MENÜ

Konyaspor'a Fransız yıldız

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplarda mücadele edecek olan Konyaspor, kadrosuna 3-4 nokta takviye yapacak. Öncelikli mevkilerden biri de kanatlar. Yeşil-Beyazlılar, bonservisi St. Etienne’de olan Yohan Mollo ile temasta.

Konyaspor'a Fransız yıldız

Tarihinin en iyi sezonunu geride bırakan ve ligi 3. sırada tamamlayan Konyaspor, Avrupa biletini cebine koymuştu. UEFA Avrupa Ligi’nde direkt olarak gruplarda mücadele edecek Yeşil-Beyazlılar, mevcut kadroyu büyük ölçüde koruyacak. 3-4 nokta atışı transfer yapılacak. Öncelikli bölgelerden biri kanatlar. Başkan Ahmet Şan, hem sol hem de sağ tarafta oynayabilecek bir oyuncu istediklerini söylemişti.

Anadolu Kartalı’nın, bonservisi St. Etienne’de bulunan Yohan Mollo ile görüştüğü ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezonu Rus kulübü Samara’da kiralık olarak geçiren Mollo, çıktığı 23 lig maçında 6 asist yapmıştı. Her iki kanatta görev yapabilen 27 yaşındaki futbolcunun Fransız ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi olduğu için bonservis maliyeti yüksek değil.
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın uzun süredir takip ettiği Yohan Mollo, daha önce Nancy, Granada, Monaco gibi kulüplerin formasını giymişti.

Başkan’dan itiraf...

Öte yandan Başkan Ahmet Şan, Konyaspor’la adı anılan Scarione ve Aatif konusunda açıklamalar yaptı. Yeşil-Beyazlı kulübün patronu, “İki futbolcunun ismi bizim gündemimize geldi ve değerlendirmesini de yaptık. Maliyetleri çok yüksek. Şimdilik düşünmüyoruz. Onlarla ilgili bir tasarrufumuz yok. Biraz bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ