MENÜ

Galatasaray Odeabank Fenerbahçe basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Odeabank, Avrupa Kupası’nı kaldırdığı Abdi İpekçi’de bu kez 2-0 geride olduğu yarı finalin 3. maçında zafer arayacak. Sarı-Kırmızılılar, bugün ağırlayacağı Fenerbahçe önünde taraftarının da desteğiyle final şansını sürdürmeye çalışacak. Peki bu dev mücadele ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray Odeabank Fenerbahçe basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Odeabank bu sezon, özellikle de evindeki performansıyla rakiplerini Abdi İpekçi’den çıkartmadı.

Ergin Ataman ve öğrencileri, Avrupa Kupası’nı kazanma başarısı gösterdiği tarihi salonda, bu kez de Play-Off yarı finalde Fenerbahçe karşısında önce final şansını sürdürmeyi deneyecek ardından seriyi eşitlemek adına mücadele verecek. Taraftarından büyük güç alan Sarı-Kırmızılılar, bugün oynayacağı serinin üçüncü maçında, ezeli rakibini ağırlayacak.

Ülker Arena’da Kanarya’ya 93-79 ve 80-55’lik skorlarla kaybeden Aslan iç sahadaki başarısını, ‘ya tamam ya devam’ maçında göstermeye çalışacak.

Evinde 29 maçın 25’ini kazandı

Sarı-Kırmızılılar, ligde ve Avrupa Kupası’nda şu ana kadar evinde oynadığı 29 maçtan 25’ini kazanıp sadece 4’ünü kaybetti. EuroCup’ta 12’de 11 yapan Aslan ligde de 17 karşılaşmanın 14’ünden galip ayrıldı sadece üçünde mağlup oldu. Cim Bom bu istatistiklerle evindeki gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Bu arada yarı final serisinde 2-0 önde bulanan ve işi uzatmak istemeyen Fenerbahçe, Abdi İpekçi’de oynanacak karşılaşmayı da kazanıp finale çıkmayı hedefliyor.

Galatasaray Odeabank Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı finalinde oynanacak olan Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe karşılaşması saat 17.00'de Lig TV 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kadrolar

Galatasaray Odeabank: Schilb, McCollum, Micov, Şafak, Ege, Lasme, Dusan, Doğukan, Green, Sinan, Göksenin, Davis

Fenerbahçe: Barış, Udoh, Melih, Kalinic, Bogdanovic, Sloukas, Egehan, Berk, Vesely, Dixon, Datome

2011’den bu yana Fener’e kaybetmiyor

Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe ile Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynadığı son 9 karşılaşmadan rakibini eli boş yolladı. Sarı-Kırmızılılar, ezeli rakibine en son 2010-2011 sezonunda oynanan mücadelede mağlup olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ