MENÜ

Djalma bitiyor, Koray sırada

Yeşil-Beyazlılar transferde hız kesmiyor... Merter Yüce ve İsmail Konuk’u renklerine bağlayan Timsah, Djalma ile de söz kesti. Rizesporlu Koray Altınay’la ise pazarlıklar sürüyor.

Djalma bitiyor, Koray sırada

Sezonu 11. sırada tamamlayan ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yola devam kararı alan Bursaspor, transfer çalışmalarına sezon bitmeden başlamıştı. Ligin sonlanmasının ardından ilk olarak Akhisar Belediyespor’la sözleşmeleri biten Merter Yüce ve İsmail Konuk’la anlaşıldı. İç piyasada temaslarını sürdüren Yeşil-Beyazlılar, Djalma Campos’u bitirme noktasına getirdi. Gençlerbirliği ile müthiş bir sezon geçiren Angolalı futbolcu,
27 lig maçında 7 kez ağları havalandırırken, 8 de asist yaptı. Başkent ekibiyle sözleşmesi sona eren Djalma’nın Bursaspor’un teklifine bir hayli sıcak baktığı öğrenilirken, ilk görüşme olumlu sonuçlandı. Taraflar 3 yıllık sözleşme için el sıkıştı.

İstikrar abidesi

Sağ beke düşünülen isim ise Koray Altınay. Çaykur Rizespor’un yeni mukavele teklifini kabul etmeyen gurbetçi futbolcu, geride bıraktığımız sezon takımının en istikrarlı oyuncularından biriydi. Hikmet Karaman’ın sağ bek ve orta alanda dönüşümlü olarak kullandığı Koray, 10’u kupa olmak üzere tam 40 karşılaşmada forma terletti. Deniz Yılmaz gibi bir dönem Bayern Münih altyapısında da bulunan Koray, daha önce Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınmıştı. 24 yaşındaki futbolcunun alınması için teknik direktör Hamza Hamzaoğlu bir hayli ısrarcı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ