MENÜ

Beşiktaş rotayı İtalya'ya çevirdi!

Yeni sezon planlamasında savunmayı güçlendirmek isteyen Beşiktaş’ta Kamil Glik ismi ağırlık kazandı. Diğer adaylar Skrtel ve Zapata’nın çok pahalı olması nedeniyle Polonyalı stoperin transferine yoğunlaşma kararı alındı.

Beşiktaş rotayı İtalya'ya çevirdi!

Ligi şampiyon olarak bitiren Beşiktaş’ta transfer çalışmaları için düğmeye basıldı. Yeni sezonun planlamasını yapan siyah-beyazlı yönetim, işe savunmadan başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya gelen Başkan Fikret Orman, stoper transferi için çalışmalara hız verdi. Başkan Orman’ın daha önce de görüşme yapılan Torino'lu Kamil Glik’in transferi hususunda Şenol Güneş’ten onay aldığı bildirildi.

Glik ile yapılan ilk görüşmelerde olumlu anlamda adımlar atan Beşiktaş Yönetimi’nin, İtalyan kulübüyle de anlaşma noktasına geldiği ifade edildi.

Löw’den Gomez’e tavsiye: Beşiktaş'ta kal

Polonyalı futbolcunun transferini yüzde seksen oranında bitirmeye yakın olan siyah-beyazlılar, diğer alternatiflerden vazgeçti. Listede bulunan Liverpool stoperi Martin Skrtel ile Milan’da forma giyen Zapata’nın çok pahalı olması geri adım attırdı. Her iki oyuncuda yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle Kamil Glik transferine yoğunlaşan Fikret Orman ve yönetimi, şartların uygunluğu halinde imza aşamasına gelmeyi umuyor.

Savunma değişiyor

Öte yandan Kamil Glik dışında Marsilya’da oynayan Nicolas N’kolou’yu da yakından takip eden yönetim, savunmanın büyük bölümünü değiştirmeyi düşünüyor. Yapılacak birinci stoper transferinden sonra, Aleksander Milosevic ve Pedro Franco’nun gitmesi halinde ikinci stoper için de çalışmalar başlayacak.

Kaynak: Milliyet

Beşiktaş'ta 4 ismin bileti kesildi

Haberin Devamı
YORUM YAZ