MENÜ

Simeone'den basın toplantısı

Yarın akşam Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'le karşılaşacak olan Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone ve Fernando Torres basın toplantısı düzenledi.

Simeone'den basın toplantısı

Basının karşısına geçen teknik adam, yarın Milano'nun San Siro stadında oynanacak olan karşılaşmayı değerlendirdi.

Arjantinli.; "Oyun ilk düdükten itibaren çok yoğun ve zor olacak. Topu ilk kazanan takım avantajlı olacak. Klübümüz ve oyuncularımız günden güne kendini yenileyen ve geliştirebilen bir takım. Bizi değerli yapan da bu; sürekli yenilenme ve gelişme çabasındayız. Eğer yeterince çalışırsanız karşılığını kesinlikle alırsınız. Her idmana maç hevesiyle çıkıyoruz. Tutku duyuyoruz. Bu, burada o0lmamızın en büyük nedenidir." ifadelerini kullandı.

Final oynamanın müthiş bir duygu oladuğunu belirten Simeone: "Kazanmak tabiki daha da harika. Eğer bunu önceden deneyimlemişseniz, bu anları tekrardan yaşamayı daha çok ister ve kazanmaya daha da aç olursunuz. Kolay bir şey değil. Sürekli bir şeyler icat etmek durumundasınızdır. Oyuncular değiştirirsiniz ama bağlılığınızı asla. Eğer layıkıyla çalışır ve biraz da inatçı olursanız başaramayacağınız hiçbir şey yoktur."dedi

Oyuncuları üzerinden rakibini de değerlendiren menajer: "Final için büyük bir değişikliğe gitmeyeceğiz. 2014'ten beri kadromuz aynı sayılır. Aslında biraz değiştik, ama yapı olarak aynı kaldık. Casemiro, Real'i kontra ataklarda daha tehlikeli kılıyor. yarı finallerde Manchester City'e böyle üstünlük kurdular. Bir çok kişi bunun kötü bir taktik olduğunu düşünüyor ama bence kesinlikle değil. Oyun sırasında değişik pozisyonlar olabilir ama Real'e fırsat tanınırsa çok tehlike bir takım olduğu çok açık." görüşünde bulundu.

Teknik adam. "Kulübün 130 yıllık tarihini sırtımda taşıyorum. Üzerimde baskı olmasını seviyorum, sadece kazanmak beni tatmin edebilir." ifadeleriyle sözlerine son verdi.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ