MENÜ

Riekerink kalabilir!

İki ay önce takımın başına gelen ve Aslan’a Türkiye Kupası’nı kazandıran Jan Olde Riekerink, gerçekten büyük iş başardı. Yönetim de, doğru teknik adamın bulunamaması halinde Hollandalı hocayla devam kararı almayı düşünmeye başladı.

Riekerink kalabilir!

Cim Bom’da ilk başta alt yapının başına getirilen ve ardından bir anda kendisini Galatasaray’ın teknik direktörü olarak bulan Jan Olde Riekerink, kısa sürede büyük bir başarı elde ederek takıma Türkiye Kupası’nı kazandırdı.

Oyuncularla son derece iyi bir ilişki kuran ve bu kadar kötü bir sezon geçiren takımı bu noktaya getiren Riekerink, tüm Sarı-Kırmızılılar’ın da sempatisini kazandı.

Önümüzdeki sezona tekrar ayağa kalkma dönemi olarak bakan yönetim, yeni hoca konusunda çalışmalarını sürdürürken, istediği isimlerden Favre Nice’e, Lucescu da Zenit’e gitmişti. Başkan Dursun Özbek ve kurmaylarının, geldiği günden itibaren takıma bir kişilik getirmeyi başaran Riekerink’i de hoca listesine dahil ettikleri öğrenildi.

Her yere hakim...

Eğer camiadan kabul görecek bir teknik adam bulunamazsa, hem alt yapıya hakim olan hem de takımla son derece güçlü bir ilişki kuran Hollandalı hocayla yola devam kararı alınabileceği öğrenildi. Cim Bom’un başında 12 maçta görev alan, 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde eden Riekerink’in de, pozisyonunu onay verilmesi halinde korumak istediği bildirildi. Ayrıca oyuncuların da, 53 yaşındaki çalıştırıcının kalmasına son derece sıcak baktıkları konuşuluyor.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ