MENÜ

Podolski müjdesi

Aslan’a, Türkiye Kupası’nı kazandıran golü atan Alman yıldızın yakın arkadaşı Ümit Akbulut, “Lukas Podolski, Türk kültürüne çok yakın. Transfer teklifi gelir mi bilemem. Ancak şu an Galatasaray’da çok mutlu ve ayrılma düşüncesi yok” yorumunu yaptı.

Podolski müjdesi

Sarı-Kırmızılılar’daki ilk sezonunda başarılı bir sezon geçiren ve kritik gollere imzasını atan Lukas Podolski, Türkiye Kupası Finali’nde de şampiyonluğu getiren golü atmıştı. Bu sezon forma giydiği 43 maçta rakip fileleri 17 kez havalandıran ve 6 da asist yapan Podolski’nin takımdan ayrılma olasılığının da bulunduğu iddia edilmişti.

Ancak Alman oyuncuya çok yakın kaynaklardan biri olan hem iş ortağı hem de arkadaşı Ümit Akbulut, Podolski’nin Türkiye’de kalacağını söyledi. Akbulut, “Lukas benim Almanya’dan arkadaşım. Aynı şehirden, Köln’den, geliyoruz. Kendisinin tişört ve şapka yapan giyim şirketi var. Mağazası Almanya’da, ama dünyaya açılmak istediği için ortak işler yapabiliriz. Düşündük ve ortak olmaya karar verdik. Zaten kendisi Türk kültürüne çok yakın” diye konuştu.

Euro 2016’ya odaklanacak

“Lukas Türkçe konuşmaları büyük ölçüde anlıyor. Galatasaray’da çok mutlu. Burada devam edecek” diyen Akbulut, “Şu anda çok mutlu ve gitmeyi düşünmüyor. Tabii her zaman transfer teklifi gelebilir. Ama şu anda aklında Galatasaray’dan ayrılma düşüncesi yok” ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki Podolski, şimdi ise 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Almanya Milli Takımı adına mücadele edecek. Tecrübeli oyuncunun da dün milli takım kampına katılmak için Türkiye’den ayrıldığı öğrenildi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ