MENÜ

Muharrem Usta'nın en yoğun haftası

Bordo-Mavililer’in patronunun gündeminde sadece transfer yok. Muharrem Usta, Akyazı’nın isim hakkı ve sponsorluklar için en önemli temasları bu hafta kuracak.

Muharrem Usta'nın en yoğun haftası

Trabzonspor’da teknik direktör konusunu çözüme kavuşturduktan sonra biraz olsun rahat nefes alan Başkan Muharrem Usta, en yoğun periyotlarından birine daha giriyor.

Karadeniz ekibinin patronu, önümüzdeki 1 hafta içinde sadece transfer görüşmeleri yapmayacak, Akyazı’nın isim hakkı ve diğer sponsorluk anlaşmaları gibi konularda da final temasları kuracak.

‘Değeri asla düşmez’

Uzun zamandır yaptığı görüşmelerin meyvelerini toplamaya hazırlanan Muharrem Usta’nın yakın çevresine, “Geleceğimizin adımlarını atıyoruz. Bu attığımız her adım çok kıymetli. O nedenle camiamızın ileri gelenlerinin de bu olaya böyle bakmasını istiyoruz. Trabzonspor’un marka değeri asla düşmez. Biz sadece daha da yükseltmenin uğraşları içerisindeyiz” dedi.

Gözler Nevzat Aydın’ı aradı

Trabzonspor’un son 2 büyük organizasyonunda başkan yardımcısı Nevzat Aydın’ın bulunmaması kafaları karıştırdı. Bir süre önce yönetici arkadaşı Ali Rıza Egemen ile yerel medya konusunda twitter üzerinden tartışan Aydın’ın başkan Muharrem Usta tarafından özel olarak uyarıldığı ileri sürülmüştü. Hem göreve gelmesinde önemli rol oynadığı Ersun Yanal’ın imzasında hem de camianın önde gelenleriyle yenen yemekte Aydın’ın bulunmaması dikkat çekti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ