MENÜ

Juventus'tan Beşiktaş'a teklif

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 1 haftalık kutlamaların ardından başkan Fikret Orman'la yaptığı toplantı sonrası transfer planlarını masaya yatırdı.

Juventus'tan Beşiktaş'a teklif

Teknik direktör Şenol Güneş, siyah beyazlı yönetimden öncelikle defansa takviye yapılmasını istedi. tecrübeli teknik adam önümüzdeki sezon üç kulvarda birden yaşanacak zorlu maratonu düşünerek bol alternatifli bir defans yapısı oluşturmayı planlıyor.

Şampiyonluk maçında Osmanlıspor'a 2 gol birden atan Marcelo'nun takımda kalmasını isteyen Şenol Güneş, başkan Fikret Orman'dan 2 stoper bir sağ bek bir de sol bek transfer edilmesini talep etti.

Beşiktaş yönetimi ara transferde Almanya'nın Hannover kulübünden kiralanan Marcelo Guedes'in bonservisinin alınması için görüşmelere başladı..

Beşiktaş Nkoulou ile masaya oturdu!

Tolga Zengin'in arkasında yedek beklemek istemeyen Boyko, ayrılık kararı alınca Beşiktaş yönetimi yeni bir kaleci transferi daha yapmaya karar verdi. Bu konuda menajerlerle görüşmeler devam ederken son kararı teknik direktör Şenol Güneş verecek.

Siyah-Beyazlı taraftarların en çok merak ettiği konu ise gol kralı Mario Gomez'in durumu.

Önümüzdeki sezon için Henüz kararını vermeyen Alman futbolcu, İngiltere ve İspanya'dan gelecek teklifleri değerlendirmek için süre istedi. Beşiktaş'ta mutlu olduğunu her fırsatta yineleyen Mario Gomez, Türkiye'de kazandığından daha fazla bir teklif gelirse siyah beyazlı renklere veda edecek.

Fiorentina'ya dönmek istemeyen Alman futbolcu, İngiltere ve İspanya'dan bir kulüple anlaşırsa bonservis bedelinin yüzde 40'ı Beşiktaş'a kalacak.

Beşiktaş için Henri Bedimo iddiası!


Öte yandan Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş yeni sezon hazırlıklarının planlamasını yaptı.. Buna göre siyah beyazlı takım 8 temmuz'da topbaşı yapacak 1 ve hafta İstanbul'da Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışacak. bu süre içinde sağlık kontrolleri ve lisans işlemleri de tamamlanmış olacak.

Beşiktaş 15 Temmuz'da 10 günlük kamp için Avusturya'ya gidecek.

Beşiktaş yönetimine hazırlık maçı için önemli teklifler de geliyor. Hazırlık maçı için ilk teklif İtalya şampiyonu Juventus'tan geldi. iki kulüp maç için görüşmelere başladı. Juventus'un yanı sarı İngiltere, İspanyol, Amerika ve Çin kulüplerinden de siyah beyazlı kulübe özel maç teklifleri yapıldığı açıklandı. (Lig Tv)

Mario Gomez Beşiktaş'ta kalmak istiyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ