MENÜ

Jose Mourinho resmen Manchester United'da!

Manchester United, Jose Mourinho ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladığını açıkladı.

Jose Mourinho resmen Manchester United'da!

..Ve sonunda beklenen oldu, Jose Mourinho resmen Manchester United'ın menajerlik koltuğuna oturdu.

Sezon ortasında Chelsea ile yollarını ayıran Portekizli teknik adam, 3+1 yıllığına kendisini Kırmızı-Şeytan yapan sözleşmeye imzasını attı.

Manchester United'ın resmi sitesinden duyurulan haberde, 2003 yılından bu yana tam 22 kupa kazanan Mourinho'nun 2016-2017 sezonundan başlamak üzere, opsiyonla birlikte 2020 yılına kadar United menajeri olacağı açıklandı.

Hakan Çalhanoğlu'na 250 bin Euro'luk şantaj!

Manchester United Kulübü Başkanı Ed Woodward, 53 yaşındaki Mourinho'nun futboldaki en iyi menajer olduğunu vurgularken, ''Avrupa'da kupalar kazanan ve oyuncuların ilham aldığı biri. Premier Ligi de çok iyi biliyor. Burada 3 kupa kazanmış biri. Ona Manchester United'a hoşgeldin diyorum. Kulübü iyi seviyelere getirebilecek her şey onda mevcut'' diye konuştu.



''MANCHESTER UNİTED'DA OLMAK BÜYÜK ONUR''

Manchester United'ın yeni teknik direktörü Jose Mourinho, "Gururluyum, sevinçliyim ve bu büyük kulüp için hazırım. Benim için bu büyük kulübe hoca olmanın zamanlaması çok doğru oldu. Manchester United kulübünü tekrar kazanan bir kulüp durumuna getireceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarların benden istedikleri 'Kazanmak istiyorum' sözcüğü. Ben kazanmak istiyorum. Oyuncularım da beni dinlemeli. Bu büyük kulübün tarihine yakışır şekilde görevime konsantre olmak zorunda olduğumu biliyorum. Bunun için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz." sözlerini sarf etti.

Ed Woodward "Jose'nin tartışmasız şu andaki en iyi hoca olduğunu biliyoruz. Değişik ülkelerdeki başarısı gözardı edilemez. Kazandığı kupalar ortada. Oyuncularını konsantre eden ve onlara ilham veren büyük bir hoca. Premier Ligi de 3 kere kazanan bir hoca. Bu nedenle kulüp olarak çok mutluyuz" açıklamalarında bulundu.

Mourinho United televizyonuna "Manchester United kulübüne hoca olmak özel bir onur. Gizemli ve romantik havasına diğer kulüpler yaklaşamaz" dedi.

Mourinho, Zlatan İbrahimoviç transferi hakkında konuşmazken oyuncunun menajeri Mino Raiola "Herkes oyuncumun United'a transfer olacağını bekliyor. Verdiğimiz karar açıklanınca büyük bir sürpriz olacak herkes için" diyerek kafaları karıştırdı.



Avrupa'nın önemli takımlarında önemli başarılar elde eden Jose Mourinho, Portekiz, İngiltere, İtalya ve İspanya'da şampiyonluklar kazandı. 2004'te Porto ve 2010'da Inter'le Şampiyonlar Ligi kupasını 2 kez kaldıran Mourinho, Avrupa futbolunun son 15 yılına damga vuran isimlerin başında geliyor.

Edip Adanır - Londra

Beşiktaş için Henri Bedimo iddiası!


Haberin Devamı
YORUM YAZ