MENÜ

Galatasaraylı yöneticilerden kupa sonrası flaş sözler!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yöneticiler, Fenerbahçe'yi yenerek kazandıkları Türkiye Kupası sonrasında açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı yöneticilerden kupa sonrası flaş sözler!

Başkan Dursun Özbek, 2. Başkan Cengiz Özyalçın, Başkan yardımcıları Nasuhi Sezgin ile Eşref Alaçayır, Yönetim Kurulu Üyelesi Can Topsakal, İsmail Sarıkaya ve Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar kupa zaferini Galatasaray TV’ye değerlendirdi.

İşte yöneticilerin değerlendirmeleri:

Dursun Özbek: Camianın bu kupaya ihtiyacı vardı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum; çok büyük bir teşekkürü de taraftarıma gönderiyorum. Bu kupayı taraftara armağan ediyorum.

Galatasaray 1-0 Fenerbahçe

Cengiz Özyalçın: Bugün Galatasaraylıların bayramı. Bu bayram bütün Galatasaray taraftarına armağan olsun. Sevincimiz büyük.

Nasuhi Sezgin: Çok mutluyuz. Öncelikle Galatasaraylılar ve futbolseverler bilir ki Galatasaray kupaların takımı. Bu önemli bir kupa. Avrupa cezamız var; belli olmaz tabi ama bunu atlatmış olacağız. CAS Davası lehimize de dönebilir. Kupaya da devam edebiliriz. Bunda emeği geçen sayın başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca tabii ki futbolun esas aktörleri olan taraftarımız, Florya ekibimiz, en küçüğünden en büyüğüne kadar çalışan emekçilerimiz, teknik heyetimiz, sağlık heyetimiz ve futbolcularımız çok önemli bir şeyi başardılar. Biz kupalara alışığız; senelerdir alırız. Çok mutluyuz. Taraftara hediye olsun.

Hollanda basını Galatasaray - Fenerbahçe maçını konuşuyor

Eşref Alaçayır: Bir nebze olsun taraftarın yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Bu gece bu neşeyi bize yaşatan oyunculara ve teknik ekibe, taraftara çok teşekkür ediyorum. Gelecek sezon bunun kat be kat üzeri olacak.

Can Topsakal: Çok mutluyuz; müthiş bir olay. Hak etti çocuklar; İnandılar; biz de inandık. Fenerbahçe'yi yenerek kupayı almak bambaşka bir zevk. Fenerbahçe'ye bu kupayı vermediğimiz için çok mutluyuz. Bundan sonra da tüm kupaları almak istiyoruz.

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a: Ağlama!

İsmail Sarıkaya: Kupa camiamıza hayırlı olsun. Kupayı Fenerbahçe'yi yenerek almak ayrı bir keyif. Unutulmamalı ki Galatasaray bir spor kulübü. Futbolda kupayı aldık; basketbolda Avrupa Şampiyonu olduk, bayan voleybolda final oynadık, iki kürekçimizi olimpiyatları gönderdik. Camiamıza hayırlı olsun.

İrfan Aktar: Kupayı kaybetseydik; 2 yıl Avrupa'dan uzak kalmak bizi sıkıntıya sokabilirdi. Bu sebeple bizim için çok önemli. Taraftarımıza hediye olsun...

Emrah’ta işlem tamam

Haberin Devamı
YORUM YAZ