MENÜ

Galatasaraylı futbolculardan Fenerbahçe'ye: Çok ayıp!

Aziz Yıldırım’ın açıklamaları ve Fenerbahçe’nin kupa törenine çıkmamasına Sarı-Kırmızılı oyuncular, “Bu yaşananlar gerçekten çok ayıp. Sonuçta bu bir final ve bunun için de kazanmak da var, kaybetmek de” yorumunu yaptılar.

Galatasaraylı futbolculardan Fenerbahçe'ye: Çok ayıp!

Kötü denilen sezonu bile Türkiye Kupası’nı kazanarak kapatmayı başaran Galatasaray’da futbolcular, Fenerbahçe’ye ve ezeli rakiplerinin Başkanı Aziz Yıldırım’a yanıt verdi.

Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk coşkusunu yaşadıkları anlarda Yıldırım da, basın mensuplarının karşısına çıkmış ve gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yapmıştı. Yıldırım, “Adam bana küfrediyor. Şike yapsana, şike yapsana... Ben şike yapmadım. Ayıp ya insaf yani! Ben şike yapmadım ama Galatasaray hep şike yapıyor. Beni konuşturmayın. Altından kalkamazsınız!” ifadelerini kullanmış, rakip takım oyuncuları da kupa törenine katılmamıştı. Hatta onların madalyaları soyunma odasına yollanmıştı.

‘Bu havayı sürdürürsek’

İşte bu yaşananları soyunma odasına gittikten sonra öğrenen Galatasaraylı oyuncuların, “Biz neredeyse 1 aydan fazla süredir bu maça hazırlanıyoruz. Özellikle son haftalarda takım olmayı başardık. Yardımlaşma gerçekten üst seviyeye çıktı. Bu şekilde de kupayı almayı başardık. Ancak rakibimiz kaybettiği zaman hiçbir zaman kupa törenlerine çıkmadı. Bu gerçekten çok ayıp bir şey. Sonuçta bu bir final ve sonunda kaybetmek de var, kazanmak da. Şimdi ise biz bu havayı sürdürmek ve seneye yine tüm kupalara damgamızı vurmak istiyoruz” dedikleri öğrenildi.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ