MENÜ

Fenerbahçe'ye kral golcü!

Sarı-Lacivertliler, transferde gözünü yurt içine çevirdi. Gündeme gelen son isim, Sivasspor’un gol krallığı yaşayan yıldızı Aatif oldu. Aziz Yıldırım, Faslı oyuncu için yakın arkadaşı Mecnun Otyakmaz ile bizzat görüşecek.

Fenerbahçe'ye kral golcü!

UEFA’nın getirdiği transfer kısıtlamaları sonrası Fenerbahçe’de yeni sezon planlamasında zorunlu değişikliklere gidildi. Geçtiğimiz yaz dünyaca ünlü yıldızlara imza attıran Sarı-Lacivertliler, yüksek rakamlara oyuncu satmadığı sürece bu kez mütevazı isimlere yönelecek. Kanarya’da yeni planlamalar çerçevesinde gündeme gelen son isim Sivasspor’un golcüsü Aatif Chahechouhe oldu.

12 golü yetmedi

Faslı futbolcu, Yiğidolar’a imza attığı 2012’den beri kalitesini fazlasıyla kanıtladı. Aatif’ın ligi çok iyi tanıması, çok yönlü bir oyuncu olması, görece düşük maliyeti; Fenerbahçe’nin bu oyuncuya yönelmesinin başlıca sebepleri arasında yer alıyor. Genelde kanatlarda görev yapan 29 yaşındaki futbolcu, zaman zaman forvette de oynuyor. Aatif, 2013-14 sezonunda ligde 34 maçta attığı 17 golle krallık unvanının sahibi oldu. Ayrıca 9 da asist yaptı. Faslı futbolcu, bu sezon da 33 karşılaşmada 12 kez fileleri sarsıp, 3 golün hazırlayıcısı olarak müthiş bir performans sergilese de çabaları takımını ligde tutmaya yeterli olmadı.

Denayer, Galatasaray'a veda etti

Teklif 1 milyon Euro

Trabzonspor’un da ilgilendiği yıldız futbolcu için Aziz Yıldırım bizzat devreye girecek. Yıldırım, yakın arkadaşı olan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşerek, Aatif’ı Fenerbahçe’ye kazandırmaya çalışacak. Sarı-Lacivertliler, 1 milyon Euro’ya (3.35 milyon TL) bu transferi bitirmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta ilk bomba: Gökhan Gönül hayırlı olsun...

Haberin Devamı
YORUM YAZ