MENÜ

Ersun Yanal: Karakter alacağız

Bordo-Mavililer’in hocası, transfer döneminde hem gidecek hem de gelecekler için kendilerini yoğun bir süreç beklediğini belirtti ve ekledi: Sadece geçmiş yaptıklarıyla, künyesiyle olsaydı Trabzon son 2 sezondur şampiyon olurdu. Oyuncu alırken künyesi kadar karakterine de bakacağız.

Ersun Yanal: Karakter alacağız

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kritik transfer kararları öncesinde, izlenecek genel politikanın çerçevelerini çizdi...

Kendilerini hem gelecek hem de gidecek oyuncular açısından son derece yoğun bir dönemin beklediğini ve buna göre hızlı hareket ederken, en az hatayla işe nokta koymaları gerektiğini söyleyen Bordo-Mavililer’in hocası, geçmiş dönemlerden de her türlü dersleri çıkardıklarını belirtti.

Trabzonspor’un son yıllarda çok üst düzey yıldızlar transfer ettiğini ama sonuçta bu isimlerden beklenen verimin alınamadığını söyleyen Ersun Yanal’ın, “Artık bize önce karakter gerekiyor. Çünkü bu geçiş sürecinde en çok aynı heyecanı, ruhu paylaşacak, fedakârlıklar yapacak oyuncularla yol alabiliriz” dedi.

‘Artık lüksümüz yok’

Kadroda bir eleme olacağını, ancak Trabzonspor’un heyecanına ortak olabilecek isimlerin tutulacağını da sözlerine ekleyen Ersun Yanal, “Trabzonspor camiası, anlık kararlar ve aceleyle bir yol alınamayacağını gördü. Biz de o yüzden sabır ve destek istiyoruz. Özünde bu destek ne başkana ne benim şahsıma olacak. Her şey Trabzonspor için sonuçta. Kadroya alabileceğimiz oyuncu sayısında da belirli bir sayıyı geçemeyecek olmamız çok daha titiz davranmamıza yol açacak. Çünkü lüksümüz yok. Hata yapmayacağız demek çok iddialı olur ama en az hatayla, en doğru çalışmalarla sezona başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ