MENÜ

Ibrahimovic'ten Manchster United açıklaması

Paris Saint Germain'le anlaşması sona eren Zlatan Ibrahimovic, İsveç Milli takım kampında kendisi ve Manchester United hakkındaki iddialara cevap verdi.

Ibrahimovic'ten Manchster United açıklaması

Adı sıkça Manchester United ile anılan Zlatan Ibrahimovic, kulübün başına geçmesi kesinleşen eski hocasın Jose Mourinho ve geleceği hakkında konuştu. Açıklamalarda bulunan İsveçli oyuncu, Portekizli menajer hakkında: "Manchester'ı tekrardan zirveye taşıyacak doğru kişi o. Gittiği her takımd başarılı oldu. Keinlikle yaptıklarının farkında. Eğer kazanmak istiyorsanız, takımın başına Mourimho'yu getireceksiniz." ifadelerini kullandı.

Mourinho yönetimindeki Inter'de forma giyen Ibrahimovic: "Onunla beraber çalışırmaktan çok keyif aldım. Inter'den ayrılmadan önce kısıtlı zamanımız vardı. Yeniden beraber çalışma fırsatı bulurmuyuz bilemem. Olayların nasıl geliştiğini göreceğiz." dedi.

Kırmızı Şeytanlar'a katılıp katılmayacağı sorulan 35 yaşındaki yıldız oyuncu "Bunun garantisini veremem. Premier Lig'ten birçok teklif aldım. Şu an hiç bir şey belli değil." açıklamasında bulundu.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ