MENÜ

Gökhan Gönül'den sert açıklama!

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün Galatasaray'a karşı oynanacak kupa finaline yedek başlayacak olması camiada şok etkisi yarattı. Bunun üzerine basında oynamak istemediğine dair bir takım haberler çıkmasına sinirlenen tecrübeli oyuncu, sert ifadelerle haberlere tepki gösterdi.

Gökhan Gönül'den sert açıklama!

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Finalinde Galatasaray ile karşılaşacak.

Sarı Lacivertlilerde Gökhan Gönül'ün yedek başlayacak olması camiada şok etkisi yarattı.

Yıldız ismin bu kritik maçta yedek başlayacağı açıklandı ve bunun üzerine basında tecrübeli oyuncu ile ilgili oynamak istemediğine dair haberler ortaya çıktı.

Bunun üzerine Gökhan Gönül maça bir buçuk saat kala kendisine ait Twitter adresinden açıklama yaptı ve sert ifadelerde bulundu.

İşte Gökhan Gönül'ün açıklamaları;

"Kaldıki forma kimsenin tapulu malı değil hoca kimi isterse onu oynatır.Yalan haber yapmaktan ne zaman vazgeçersiniz bilmiyorum ama gerçekten "Şeref ve haysiyet yoksunusunuz".İddia edildiği gibi hoca ile aramızda herhangi bir dialog kesinlikle yaşanmadı."

'Daha da ağrını konuşucam ama...'

Karşılaşmadan önce yayıncı kuruluşa açıklamalarda da bulunan Gökhan Gönül "İnsanlar kafalarında ne yaşıyorlar, ne düşünüyorlar bilmiyorum ama hocanın oyuncu tercihlerini yargılamak futbolcunun haddine değil. Ben takım kaptanı olarak buradayım. Benim bunu yapma lüksüm yok, zaten böyle bir karaktere de sahip değilim. Ben çalışırım. Fenerbahçe forması kimsenin tapulu malı değildir. Hoca kime görev verirse o oynar. Daha ağırını da konuşacağım ama... Bu yazılanlara cevap vermeyince yazmaya devam ediyorlar. Cevap verince de prim yapıyorlar. Yorgunluğu bahane edecek son insanım. 10 hafta omzum çıkık top oynadım. Bir şeyi yazıyorsan 'iddia' demeyeceksin belgenle yazacaksın" ifadesini kullandı.

Gökhan Gönül'ün A Milli Takım kampından yorgun döndüğü gerekçesiyle Galatasaray derbisinde oynamak istemediği ve bu nedenle Vitor Pereira ile tartıştığı öne sürülmüştü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ