MENÜ

Vitor Pereira: Hedefimiz kupayı kazanmak

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ve Gökhan Gönül, yarın Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Vitor Pereira: Hedefimiz kupayı kazanmak

Fenerbahçe yarın ezeli rakibi Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde karşı karşıya gelecek.

Bu kritik maç öncesi Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ve tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı Lacivertliler'in başarılı ismi Gökhan Gönül, "Bu kupanın Galatasaray için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Kaçırdığımız şampiyonluğun ardından kupayı almak istiyoruz.Umarım hak eden taraf kupayı kazanır." diyerek iddialı olduklarını belirtti.


Selçuk İnan: Hem rahatız hem de gerginiz


Pereira: İki takım arasında tarihi rekabet var

Final müsabakası ile ilgili duygularını belirten Portekizli teknik adam, "Çok rakiple oynadık ve finale ulaştık. İki takım arasında tarihi bir rekabet var. Kupaya ulaşan taraf olmak istiyoruz.Umarım izleyenlere iyi bir gösteri sunarız. Yanımda görmüş olduğunuz kupa hedefimiz." açıklamalarında bulundu.

Kupanın öneminden bahseden Vitor Pereira kazanmak için sahada alacaklarını belirtirken "Her hoca ve oyuncu için en büyük motivasyon kariyerine kupa eklemektir. Kariyerimiz bittiğinde bize kupalar kalır. Hedef finale kalmak değil finale kalıp kupayı kazanmaktır. Bundan daha büyük bir motivasyon yoktur. " sözlerini sarf etti.


Gökhan Gönül'ü tebessüm ettiren olay!

Haberin Devamı
YORUM YAZ