MENÜ

Selçuk İnan: Hem rahatız hem de gerginiz

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink ile Kaptan Selçuk İnan, Türkiye Kupası finali öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Selçuk İnan: Hem rahatız hem de gerginiz

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink ile Kaptan Selçuk İnan, Türkiye Kupası finali öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Riekerink şunları söyledi:

'Kupaya ekstra motive olduk'

"Sezonun final maçını oynayacağız. Çok büyük bir organizasyon tabii ki. Kupayı kazanmakla ilgili ekstra motivasyonumuz var. Avrupa vizesi almamız için kupayı almamız gerekiyor. Bakıldığı zaman bu sene bizim için çok başarılı geçmedi. Alacağımız kupayla bunu telafi edebiliriz."

'Futbolu bıraktığınızda geriye kupalar kalıyor'

"Benim oyuncularıma söylediğim bir şey var. Futbolu bıraktığınızda geriye sadece kazanılan kupalar ve başarılarınız kalıyor. O yüzden ne yapmamız gerektiğini biliyoruz."

'Basında çıkan haberler beni etkilemiyor'

"Benim durumumu konuşmak doğru değil. Yarınki maç, benim geleceğimden çok daha önemli. Yönetimimiz bu zor zamanda benden bir görev talep etti. Ben de bunu kabul ettim. Onların da önümüzdeki yıllar için çeşitli planları var. Bu tip haberlerin çıkması, bazı isimlerin olması normal. Böyle bir dünyada yaşıyoruz. Bu haberlerden etkilenmiyorum."

Selçuk İnan'ın açıklamaları ise şu şekildeydi:

'Kötü sezonu iyiye çevirebiliriz'

"Hocamızın da söylediği gibi yarın bizim için sezonun maçı olacak. Kötü bir sezon geçirdik. Bu kötü sezonu iyiye çevirme şansımız var. Yarınki maçı kazandığımız takdirde hem kupayı almış olacağız hem de Avrupa'daki bir yıllık cezamızı çekeceğiz."

'Hem rahatız hem de bir o kadar gerginiz'

"Takımda bir gerginlik yok ama doğruyu söylemek gerekirse olması lazım. Bizim için gerçekten önemli bir maç. Hem rahatız hem de bir o kadar gerginiz diyebilirim."

'Ben hep geleceğe baktım'

"Çok daha büyük hedeflerimiz vardı ama kötü bir sezon geçirdik. Geçmiş bir şeyden dolayı sebep aramak yersiz. Ben hep geleceğe baktım. Bu sezondan çıkarabileceğimiz çok önemli dersler var. Bunun üzerinden gelebilecek büyüklükte bir kulübüz. Yarın da bunun için önümüzde bir fırsat var."

'Umarım yarın gol atabilirim'

"Her futbolcu her maçtan önce bir şeyler düşünür. Gözlerini kapattığında mutlaka bir gol atar. Biz de bunları yaşıyoruz. Ben de öyle hissediyorum. Umarım bu hislerim yarın gerçekleşir."

Haberin Devamı
YORUM YAZ