MENÜ

"Fenomene dönüştüm"

Jose Sosa, Beşiktaş’ta yaşadığı şampiyonluğun çok güzel bir deneyim olduğunu söyledi, “Büyük bir kulüpte kendimi geliştirme fırsatı buldum. Bu sezon kazandığım şampiyonlukla artık bir fenomene dönüştüm” dedi.

"Fenomene dönüştüm"

Kartal’ın şampiyonluğunda en fazla öne çıkan isimlerden biri olan Jose Sosa, Arjantin basınına özel değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig’i asist kralı olarak tamamlayan Sosa, kariyerinin en anlamlı şampiyonluklarından birini kazandığını ifade etti.

İki sezon önce Beşiktaş’ın transfer teklifini kabul ederek risk aldığını dile getiren siyah-beyazlı yıldız, “Risk alarak güçlü bir kişiliğiniz olur ve başarırsınız. İstanbul’a gelerek zorlu bir ortamın içine girdiğimin farkındaydım. Elbette burada problemler olduğunu biliyordum ama dünya üzerinde hiçbir yerde her şey çok güzel değil ki! Tanrı’ya şükürler olsun İstanbul’da her şey güzel gitti” dedi.

Türkiye’ye övgü

Sosa, Beşiktaş forması altında kazandığı şampiyonluğun çok güzel bir tecrübe olduğunu da vurguladı. Arjantinli futbolcu, “Türkiye’nin, İspanya, İngiltere ya da Almanya ligi ile aynı seviyede olmadığını biliyorum. Ancak burada bir futbolcunun yaşaması gereken mücadele ve futbol seviyesi var. Ayrıca ben büyük bir kulüpte oynayarak kendimi geliştirme fırsatı buldum. Bu sezon kazandığım şampiyonlukla artık bir fenomene dönüştüm” ifadelerini kullandı.

Jose Sosa şampiyonluğun ardından Arjantin bayrağı ile tur atmıştı. (Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ