MENÜ

Konya'ya Welliton önerisi

UEFA Avrupa Ligi’ne direkt grup aşamasından katılacak olan Torku Konyaspor, takımı sırtlayacak bir forvet arıyor. Menacerlerden ise Yeşil-Beyazlılar’a öneri yağıyor. Son olarak Mersinli Welliton önerildi. Top, teknik direktör Aykut Kocaman’da.

Konya'ya Welliton önerisi

Ligi 3. sırada bitirip tarihi bir sezonu geride bırakan Torku Konyaspor, Avrupa Ligi için kolları sıvadı. Takıma mutlaka bir forvet kazandıracak olan Yeşil-Beyazlılar’ın kapısı her gün farklı menacerler tarafından adeta aşındırılmaya başlandı.

Bu isimler arasında yönetimin en sıcak baktığı forvet ise Mersinli Welliton oldu. Küme düşen Akdeniz ekibindeki sözleşmesi sona eren ve Süper Lig’deki birçok takımdan teklif aldığı öğrenilen Brezilyalı forvet için son kararı teknik direktör Aykut Kocaman verecek. Maliyetinin yüksek olmaması Konya’yı bu transferde cezbediyor.

‘En iyi şekilde...’

Bu arada basın sözcüsü Ahmet Baydar, resmi siteden sezon değerlendirmesi yaparak, “Tarihi bir sezonu geride bıraktığımız için mutluyuz. Yönetim kurulumuzun 2013 yılında ileriye dönük planlamasında yer alan bir hedefti. Ülkemizden, eleme maçları oynamadan direkt katılma başarısı gösteren 5. takımız. Bu da başlı başına bir başarı. Avrupa’da güçlü rakiplerle mücadele edeceğiz. UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi ve camiamızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ