MENÜ

Galatasaray Daikin, Seda Aslanyürek'le anlaştı

Galatasaray Daikin, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Seda Aslanyürek'i kadrosuna kattı.

Galatasaray Daikin, Seda Aslanyürek'le anlaştı

Galatasaray, Vakıfbank'ta oynayan Seda Aslanyürek'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Tecrübeli oyuncu 2005-2014 yılları arasında Fenerbahçe forması giymiş ve sonra Beijing BAW takımının yolunu tutmuştu.

İşte Galatasaray'dan yapılan açıklama;

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, önümüzdeki sezon daha kuvvetli bir kadro oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Takımımız son olarak Seda Aslanyürek ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

1986 doğumlu, 1.92 boyunda olan Seda’nın smaç yüksekliği 3.12m, blok yüksekliği ise 3.04m. Kariyerinde hem Milli Takım, hem kulüp takımları ile birçok ulusal ve uluslararası başarısı bulunan Seda Aslanyürek, Türkiye’nin 2003’te elde edilen FIVB Avrupa Şampiyonası üçüncülüğünün ardından 2008 FIVB World Grand Prix’de toplam 152 sayı ile turnuvanın en çok sayı üreten ismi olmuştu.


Fenerbahçe - Galatasaray derbisi oranları belli oldu / Türkiye Kupası Finali


2009 Türkiye Süper Kupa şampiyonu, 2010 Aroma Türkiye Ligi şampiyonluğu, 2010 FIVB Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu, 2012 CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2012 FIVB Dünya Kulüpler Kupası’nda bronz madalya, 2014 CEV Cup şampiyonluğu ve 2016 Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi şampiyonluğu ise Seda’nın kariyerindeki başarıların sadece bir kaçı. Seda Aslanyürek’in yüksek fiziği ve sert hücumları ile takımımızın sayı üretimine büyük katkı yapması bekleniyor.

İmza töreni ilerleyen bir tarihte gerçekleştirilecek olan Seda Aslanyürek’e Galatasaray’a hoş geldin diyor, Galatasaray Daikin forması ile başarılar diliyoruz.


Fatih Terim'den EURO 2016 öncesi bir transfer daha!

Haberin Devamı
YORUM YAZ