MENÜ

Kartal Yuvası para basıyor

Beşiktaş’ın ürünlerini satan Kartal Yuvası mağazaları şampiyonluğun belli olduğu Osmanlı maçında Türkiye genelinde 3 milyon liralık rekor satış yaptı. Şampiyonluk kutlamalarında da hatırı sayılır bir rakam elde edildi.

Kartal Yuvası para basıyor

Beşiktaş şampiyon oldu, lisanslı ürünlerin satışında patlama yaşandı... Kartal Yuvası mağazalarında bu sezon çok iyi rakamlara ulaşan Siyah Beyazlılar’da, Osmanlı ile oynanan şampiyonluk maçında rekor geldi... Türkiye genelinde 3 milyon liralık rekor bir satış yapıldığı kaydedildi.

Vodafone Arena’da şampiyonluk kutlamalarının gerçekleştirildiği gün ise sadece stadın altındaki Kartal Yuvası mağazasının cirosu 250 bin lira oldu.

Türkiye genelindeki mağazalardaki satış ise 1,5 milyon lirayı buldu. Şampiyonluğa özel çıkarılan ve üzerinde “Şerefimizle oynadık, hakkımızla kazandık” ifadelerinin yer aldığı tişörtlerin ise internetten 2 günde 5 bin adet satıldığı kaydedildi.

Mican: Müze açılınca satışlarda artacak

Kartal Yuvası mağazalarından sorumlu direktör ve aynı zamanda kulüp yöneticisi olan Hüseyin Mican, satışların yüzlerini güldürdüğünü söyledi. Mican, “Stat içindeki müzemiz açıldıktan sonra satışlar daha da artacak. Çünkü müzenin çıkışı Kartal Yuvası’nın içinden olacak. Mağazanın içinden geçecek olan taraftarlarımızın da ürünlere kayıtsız kalmayacağını ve satın alacaklarını düşünüyoruz. Bu da ciroyu daha da artıracak” şeklinde konuştu.(Habertürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ