MENÜ

Çağrı Ortakaya: Final oynamak istiyoruz

PTT 1. Lig Play-Off Yarı Final ilk maçında sahasında Adana Demirspor'u 3-2 yenen Elazığspor'da, galibiyet golünü kaydeden Çağrı Ortakaya, hedeflerinin final olduğunu söyledi.

Çağrı Ortakaya: Final oynamak istiyoruz

PTT 1. Lig'de ekonomik olarak zor günler geçirmesine rağmen ligi ilk 5 içinde bitirip, Play-Off'lara kalma başarısı gösteren Elazığspor, ilk maçta Adana Demirspor'u 3-2 mağlup etti.

Gakkoşlara galibiyeti getiren golü kaydeden oyuncu olan Çağrı Ortakaya, hedeflerinin Play-Off'larda finale kalmak olduğunu söyledi.

72. dakikada Lamjed Chehoudi'nin yerine oyuna dahil olan 27 yaşındaki Çağrı, 82'nci dakikada attığı golle takımına rövanş öncesi büyük avantaj sağlamıştı.

Vartaş Elazığspor 3-2 Adana Demirspor


''ADANA'DAKİ MAÇ ZOR GEÇECEK''

Maçtan sonra FANATİK'e konuşan deneyimli orta saha oyuncusu, ''Seyircimiz önünde güzel bir galibiyet aldık. Golü atmamdan öte, kazanmamız önemliydi. Şimdi önümüzde çok zor bir deplasman var. Ancak biz takım olarak birbirimize inanıyoruz. Atmosferin yoğun olacağı bir maça çıkacağız. İlk maçta aldığımız avantajlı skoru kullanıp, finale çıkmak istiyoruz. Tüm düşüncemiz bu'' diye konuştu.

Bu sezon başında Giresunspor'dan Elazığspor'a transfer olan Çağrı Ortakaya, 19 maçta 3 gol 1 asistilik performans sergiledi.

Tolga Kaplan

Haberin Devamı
YORUM YAZ