MENÜ

Trabzonspor Kasımpaşa hangi kanalda saat kaçta ne zaman

Trabzonspor, tarihinin en kötü sezonundaki son maçına bugün çıkıyor. Bordo-Mavililer, saat 20.00’de Avni Aker’de seyircisiz karşılaşmada Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Fırtına genç bir kadroyla sahada olacak. Peki Trabzonspor-Kasımpaşa karşılaşması hangi kanalda saat kaçta ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

Trabzonspor Kasımpaşa hangi kanalda saat kaçta ne zaman

Süper Lig’de geride kalan 33 haftada tam 17 mağlubiyet alan Trabzonspor için kara sezon nihayet sona eriyor!

Bordo-Mavililer, Avni Aker’de Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadele Fırtına açısından prestij anlamına geliyor. Kasımpaşa ise zor da olsa UEFA Avrupa Ligi hedefini kovalıyor. Fenerbahçe mücadelesinde çıkan olaylar nedeniyle seyircisiz oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak.

Geçtiğimiz haftaki 7-0’lık Antalyaspor yenilgisinin ardından büyük şok yaşayan Bordo-Mavililer, bugün kazanıp taraftarına en azından teselli vermek istiyor.
İstatistikler

Fırtına diyor

Taraflar arasında ligde daha önce 13 maç oynanmıştı. Fırtına’nın galibiyetlerde 5-3’lük üstünlüğü var. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Avni Aker’deki maçın hakemliğini Yaşar Kemal Uğurlu yapacak.

Hangi kanalda saat kaçta ne zaman?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Kasımpaşa karşılaşması saat 20.00'de başlayacak. Mücadele, Lig TV ekranlarından yayınlanacak.

Muhtemel ilk 11'ler

Trabzonspor: Yavuz, Semih, Mehmet Yeşil, Aykut, Cavanda, Okay, Aytaç, Savaş, Yusuf Yazıcı, Melih, Muhammet Beşir

Kasımpaşa: Eray, Popov, Omeruo, Titi, Veigneau, Castro, Pavelka, Adem, Scarione, Valle, Koita

Haberin Devamı
YORUM YAZ