MENÜ

Süper Lig Puan Durumu

Süper Lig puan durumu herkesin merak konusu. Son dakika gelişmelerinden haberdar olmak isteyen futbolseverler Avrupa'ya katılma ve düşme potası için süper lig puan durumunu rehber olarak kullanıyor. Peki son durum ne? İşte tüm detaylar.

Süper Lig Puan Durumu

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftası adeta nefesleri kesiyor. Futbol sevdalıları süper lig puan durumu ne durumda diye merak ediyor.

SÜPER LİG PUAN DURUMU

34. haftada ilk olarak dün şampiyon Beşiktaş, Aykut Kocaman'lı Torku Konyaspor'a 2-1 kaybetti. Ligi ilk 4'te tamamlayan Medipol Başakşehir, düşme hattının üzerinde bulunan Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup etti. Diğer maçta ligden düşmesi kesinleşen ilk takım Mersin İdmanyurdu, sahasında Bursaspor'a 5-2 kaybetti.

BUGÜN KIYAMET KOPACAK!

Ligin kaderini belirleyecek esas önemli mücadeleler ise bugün oynanacak. Tüm maçların 20.00'de başlayacağı Süper Lig'de, Avrupa biletini alacak son takım ve ligden düşecek 2 takım kesinleşecek.

ASLAN'IN GÖZÜ ANKARA'DA!

Türk Telekom Arena'da, ligde kalmayı geçtiğimiz hafta garantileyen Kayserispor'u konuk edecek Galatasaray, maçını kazanıp, Ankara'da oynanacak Osmanlıspor-Akhisar maçından gelecek sonucu bekleyecek. Osmanlıspor'un puan kaybı halinde, Sarı-Kırmızılılar 5. sıraya yerleşip, Avrupa biletini cebine koyacak.

Osmanlıspor, Akhisar Belediyespor'u mağlup etmesi halinde, diğer sonuçlara bakmazsızın ligi 5. olarak tamamlayacak. Akhisar Belediyespor'un da ilk 5 iddiası az da olsa sürüyor.

Bu 3 takım dışında, 47 puanı bulunan Kasımpaşa da, Galatasaray ve Osmanlıspor'un puan kaybetmesi ve Trabzon deplasmanından 3 puanla ayrılması halinde, Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazanacak.

LİGİN ALTI YANIYOR

Süper Lig'de asıl kıyamet ligin altında kopuyor. Mersin İdmanyurdu'nun ligden düşmesinin haftalar önce kesinleşmesinden sonra, PTT 1. Lig'in yolunu tutacak 2 takım bugün belli olacak.

Gaziantepspor, sahasında oynayacağı Antalyaspor'dan 1 puan alması halinde, Sivasspor ve Eskişehirspor küme düşen diğer takımlar olacak.

Ancak Sergen Yalçın'ın öğrencileri, Antalya karşısında mağlubiyet alması halinde, işler tam anlamıyla karışacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ