MENÜ

Julian Baumgartlinger, Bayer Leverkusen'de!

Bundesliga'da Mainz forması giyen Avusturyalı milli futbolcu Julian Baumgartlinger, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın formasını giydiği Bayer Leverkusen'e transfer oldu.

Julian Baumgartlinger, Bayer Leverkusen'de!

Bayern Münih'in şampiyonluğuyla sona eren Bundesliga'da, takımlar önümüzdeki sezonun hamlelerini yapmaya birer birer başladı.

İlk olarak Bavyera ekibinin Hummels ve Renato Sanches, sonrasında Borussia Dortmund'un Ousmane Dembele'yi transfer ettiğini açıklamasının ardından, bir hamle de ligi bu ikilinin ardından 3. sırada tamamlayan Bayer Leverkusen'den geldi.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Bayer Leverkusen, Mainz'in Avusturyalı futbolcusu Julian Baumgartlinger'i 4 yıllığına kadrosuna kattı.

Bu sezon Mainz formasıyla 30 maçta forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, takımının sezonu 6. sırada tamamlayıp UEFA Avrupa Ligi vizesi almasında çok önemli bir rol oynamıştı.

Ön libero mevkiinde forma giyen Baumgartlinger, Avusturya ile birlikte Fransa'da düzenlenecek EURO 2016'da sahne alacak.

Güçlü fiziği ve pozisyon bilgisiyle oyunun savunma yönündeki başarısıyla dikkat çeken Baumgartlinger, önümüzdeki sezon Roger Schmidt'in önemli kozlarından biri olmaya aday.



Haberin Devamı
YORUM YAZ