MENÜ

Balıkesirspor Alanyaspor canlı

Normal sezonun son 3 maçını kazanarak adını Play-Off’a yazdırmayı başaran Balıkesirspor, yarı final ilk maçında Multigroup Alanyaspor’u ağırlıyor.

Balıkesirspor Alanyaspor canlı

Normal sezonun son 3 maçını kazanarak adını Play-Off’a yazdırmayı başaran Balıkesirspor, yarı final ilk maçında Multigroup Alanyaspor’u ağırlayıyor. Atatürk Stadı’nda saat 19.30’da başlayacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetiyor

Sakat ya da cezalı oyuncusu bulunmayan Balkes’te Kerim, Tadic ve Yiğit kadro dışı kalmıştı. Tayfur Bingöl’ün tam olarak iyileştiği Alanyaspor’da ise Efecan Karaca sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Son maçta ikinciliği Karabük’e kaptıran Alanyaspor, avantaj peşinde.

BALIKESİRSPOR ALANYASPOR CANLI

Erginer: Şanslar eşit

Balıkesirspor’da teknik direktör Reha Erginer, Play-Off’ta 4 takımın da şansının aynı olduğunu söyledi. Erginer, “Süper Lige çıkmak için öncelikle Alanyaspor’u elemeliyiz. Bunu da başaracak güçteyiz. Son haftalarda çıkış yakaladık” diye konuştu.

Kalpar: Bu sene o sene

Alanyaspor’un başarılı hocası Hüseyin Kalpar, “Oyuncularım bu maçın öneminin farkında. Balıkesir evinde güçlü bir takım. Ne olursa olsun bu deplasmanda iyi bir sonuç almak zorundayız. Geçen sene kaçan bileti bu yıl kapacağız” sözlerini sarf etti.

BALIKESİR: Vukovic, Okan, İlhan, Glumac, Bülent, Eray, Ragıp, M.Ali, Dilaver, Berat, Zeefuik
ALANYASPOR: Haydar, Caner, Sulley, Sezer, Deniz, Özgür, Galip, Tayfur, Sinan, Emre, Ayite
SAAT: 19.30
YAYIN: TRT Spor

Haberin Devamı
YORUM YAZ