MENÜ

Bandırmaspor, 5 bin taraftarıyla Kayseri'ye gidiyor

Spor Toto 2'nci Ligi play off finalinde PTT 1'inci Ligi'ne yükselme mücadelesi verecek olan Bandırmaspor'un Başkanı Erhan Elmastaş, "Gümüşhanespor'u yenerek kulübümüzün 50'nci yılında taraftarımıza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz" dedi. Karşılaşmaya 5 bin taraftarın gelmesi bekleniyor.

Bandırmaspor, 5 bin taraftarıyla Kayseri'ye gidiyor

Spor Toto 2'nci Ligi play off finalinde PTT 1'inci Ligi'ne yükselme mücadelesi verecek olan Bandırmaspor'un Başkanı Erhan Elmastaş, "Gümüşhanespor'u yenerek kulübümüzün 50'nci yılında taraftarımıza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz" dedi.

5 BİN TARAFTAR KAYSERİ'YE GİDİYOR

Kayseri'de oynanacak müsabakaya yaklaşık 5 bin Bandırmaspor taraftarının katılmasının beklendiğini dile getiren Başkan Elmastaş, 21 Mayıs Cumartesi günü oynayacakları Gümüşhanespor maçıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"İlk etapta taraftarlar için 60 otobüsün sözleşmesi yapıldı. Gelen talepler doğrultusunda bu sayı artacak. Kardeş kulüplerimiz olan Sivasspor ve Fethiyespor'un yanı sıra Güney Marmara'dan çok sayıda ilçeden otobüsler kalkacak. Bunun yanı sıra maç için protokol üyeleri, iş adamları ve basın için 250 kişilik bir uçak kaldırılacak"

"AÇIKLAMALAR ORTAMI GERMİŞTİ"

İstanbulspor ile oynadıkları play off yarı final müsabakalarından önce meydana gelen olaylara da değinen Başkan Erhan Elmastaş, bu konuda şöyle konuştu:

"Maçtan 1 gün önce İstanbulspor Başkanı Ecmal Faik Sarıaslan'ın kulübün internet sayfasından yapmış olduğu açıklamalar ortamı gerdi. Nitekim o açıklamaların ardından takım otobüsümüz kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı. Yaşanan bu gelişmelerden sonra Bandırmaspor Kulübü yönetimi olarak maçın seyircisiz oynanmasını istedik. Ancak federasyon, sürenin kısa olduğunu bundan dolayı bu konudaki yetkinin Emniyet Genel Müdürlüğü'nde olduğunu söyledi. Maç öncesi ve sonrasında emniyet teşkilatı maçta meydana gelebilecek olası olaylar karşısında gerekli tüm tedbirleri aldı. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ederim."

Haberin Devamı
YORUM YAZ