MENÜ

Aykut Kocaman'dan Fatih Terim'e sitem

Beşiktaş karşılaşması öncesi, Konyaspor ve Beşiktaş yönetimlerine sitemlerini dile getiren Aykut Kocaman, karşılaşma sonrası bir de Fatih Terim'e sitem etti. Tecrübeli teknik adam, "İkinci yarıda 8 gol yiyen, 40 puan toplayan bir takımız. Milli Takım'da tek Konyasporlu yok." dedi.

Aykut Kocaman'dan Fatih Terim'e sitem

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı öncesinde Konyaspor ve Beşiktaş yönetimlerine sitem ederek, "Şimdi 500 TL'ye bilet yaptık. Biz alkışla veda etmeliydik. Şu an kendi kendimize ceza veren takımız. Beşiktaş da bizim maçı içeride oynamak istedi. Neden yani? Konyaspor oraya gelince daha mı değerli şampiyonluk olacak? Konya'daki Beşiktaşlılar da seni alkışlasın. yani sadece bizim yönetim değil, her yönetimde sıkıntılı kararlar var." açıklamasında bulunmuştu.

Fatih Terim'e sitem!

Tecrübeli teknik adam karşılaşma sonunda da Fatih Terim'e sitem etti.

Kocaman, "İkinci yarıda 8 gol yiyen, 40 puan toplayan bir takımız. Milli Takım'da tek Konyasporlu yok. Yerini bulur mu bulmaz mı bilmiyorum ama bu serzenişimi yapayım." dedi. Kocaman'ın final sözleri ise daha da çarpıcıydı.

Teknik adam, "Bir yandan saygı duyuyorum ama..." dedikten sonra, iki kez, "Diğer yandan diğer yandan..." diyerek cümlesine nokta koymadan konuşmasını bitirdi.


Fatih Terim'in üzdüğü 12 isim

Haberin Devamı
YORUM YAZ