MENÜ

Ahmet Şan'dan Milli Takım tepkisi!

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Milli Takım aday kadrosunda takımlarından oyuncu bulunmamasına tepki gösterdi.

Ahmet Şan'dan Milli Takım tepkisi!

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, bu sezonun Konyaspor için rüya gibi geçen bir sezon olduğunu belirterek, ''Konyaspor için rüya gibi geçen bir sezondu. Konyaspor, tarihinde ilk defa UEFA'ya çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil edeceğiz. Ayrıca bu sezon kendi takımımız için puan rekoru kırdık ve Süper Lig'de bu sezon tüm güzellikleri yansıttığımızı düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlayan Şan, siyah beyazlı ekibe Şampiyonlar Ligi'nde de başarılar diledi.

Futbol Federasyonu'na da tepki gösteren Şan, ''Keşke bugün tribünlerimiz dolsaydı, ama demek ki bu şekilde olacakmış. Taraftarların tepkisi medeni bir tepkiydi. İnşallah bir daha böyle ceza almayız" ifadesini kullandı.

Şan, milli takımda da en az iki oyuncularını görmek istediklerini belirterek, ''Milli takımda Ömer Ali Şahiner, Serkan Kırıntılı ve Ali Çamdalı oyuncularımızdan en azından bir ya da ikisinin yer almasını bekliyordum Fatih Hoca'dan. Takdir kendilerinin. Kamuoyunda gönüllerin şampiyonu diyoruz ya, Konyalı sporseverler de bizim çocukların olması gerektiğini, hak ettiklerini düşünüyorlardır" diye konuştu.

Beşiktaş maçının İstanbul'da oynanmamasıyla ilgili de Ahmet Şan, ''Basında bazen yanlış şeyler yer alıyor. Biz hiç bir zaman son maçı İstanbul'da oynayacağız demedik. Karşı takımın temennisiydi. Bizim ağzımızdan söylenmiş gibi yazıldı. Şampiyon Konya'ya gelecek dedik ve geldi" şeklinde konuştu.

FİKRET ORMAN: STRESSİZ MAÇ İZLEMEK GÜZELDİ

Şampiyonluğu geçen hafta garantiledikleri için son maçta herhangi bir iddialarının olmadığını hatırlatan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise, ''Güzel bir futbol seyri oldu. Son maçımızdı, iddiası yoktu. Stressiz maç izlemek güzeldi" ifadesini kullandı.

Yarın düzenlenecek şampiyonluk kutlamalarını hatırlatan ve taraftarı kutlamaya çağıran Orman, ''Çok az sayıda bilet kalmış" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ