MENÜ

Almanya Milli Takımı'nda Gomez ve Podolski yer aldı!

EURO 2016'nın favorileri arasında yer alan Almanya Milli Takımı'nın 27 kişilik aday kadrosu açıklandı.

Almanya Milli Takımı'nda Gomez ve Podolski yer aldı!

Fransa'da 10 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda C Grubu'nda Kuzey İrlanda, Polonya ve Ukrayna ile yer alan, şampiyonanın favorileri arasında gösterilen Almanya'da, 27 kişilik aday kadro belli oldu.

Teknik direktör Joachim Löw, ülkemizde forma giyen Mario Gomez ve Lukas Podolski'yi de aday kadroya dahil etti.

Bu sezon Beşiktaş'la şampiyonluk ve gol krallığı sevinci yaşayan 30 yaşındaki Gomez ve Galatasaray'da zaman zaman öne çıkmayı başaran Podolski, geniş kadroya girmeyi başardı.

Turnuvanın başlamasına yakın bir süre kala 4 kişinin kesileceği ve 23 kişiye indirilecek aday kadroda, Leroy Sane, Julian Brandt, Joshua Kimmich gibi genç isimler de yer aldı.
Şenol Güneş'ten Mario Gomez açıklaması

''PODOLSKİ TAKIM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ''

Sakatlığı bulunan ve turnuva kadrosuna dahil olup olmayacağı belirsizliğini son dakikaya kadar koruyan Bastian Schweinsteiger, 27 kişilik kadroda şans buldu..

Kadronun açıklanmasının ardından Podolski ile ilgili gelen sorulara yanıt veren teknik direktör Joachim Löw, ''Lukas Podolski'nin takımda sportif bir değeri var. Fizik olarak iyi bir durumda, takım için çok önemli'' diye konuştu.

İŞTE ALMANYA'NIN ADAY KADROSU:

Kaleciler: Manuel Neuer, Bernd Leno, Marc-Andre ter Stegen
Defanslar: Boateng, Can, Hector, Höwedes, Hummels, Mustafi, Rudy, Rüdiger.
Orta saha ve hücumcular: Bellarabi, Brandt, Draxler, Götze, Gomez, Khedira, Kimmich, Kroos, Müller, Özil, Podolski, Reus, Sane, Schürrle, Schweinsteiger, Weigl



Beşiktaş'a Gustavo Gomez iddiası

Haberin Devamı
YORUM YAZ