MENÜ

Süper Lig'de transfer başladı

Sezonun bitimine sadece bir hafta kaldı. Anadolu’da transfer taarruzu başladı.

Süper Lig'de transfer başladı

Sezonun bitimine sadece bir hafta kaldı. Anadolu’da transfer taarruzu başladı. Gelecek sezon üst sıraları hedefleyen takımların gündemindeki flaş isimlere FANATİK ulaştı. İşte yaz dönemi öncesi patlamaya hazır bombalar!

Osmanlı’ya bir kanat daha!

Gelecek sezon Avrupa’ya gitme yolunda en iddialı takımlardan biri olan Osmanlıspor, transfer çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürüyor. Ndiaye ve Delarge gibi çok kaliteli iki yabancıyı Süper Lig’de parlatan Başkent ekibi yine Avrupa’dan bir bomba patlatmak üzere. Avusturya Wien’in sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki kanat oyuncusu Alexander Gorgon ile prensipte anlaştığı öğrenilen Mor-Sarılılar, imza için gün sayıyor. Bu sezon 35 maçta 19 gol, 8 asistlik mithiş bir performans sergileyen Gorgon’un peşinde birçok takım var.

Timsah, Aatif’i bekliyor

Gözlerini tamamen gelecek sezona çeviren Bursaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Listedeki ilk isim ise Sivasspor’un yıldızı Aatif... Lige tutunma şansı mucizelere kalan Yiğidolar’da takımın küme düşmesi halinde kesin olarak ayrılmayı planlayan Faslı yıldızın, Bursa’ya sıcak baktığı belirtiliyor. Timsah da bu transferi bitirmek için son maçların tamamlanmasını bekliyor. Sözleşmesinde 3.5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunan Aatif’in kiralanması gündemde.

Konya’dan çifte bomba

Aykut Kocaman yönetiminde sezonu 3. sırada bitirmeyi garantileyen ve tarih yazan Torku Konyaspor transfere erken başladı. Yeşil-Beyazlılar, devre arasından bu yana peşinde koştuğu Giresunspor’un 21 yaşındaki forveti Vedat Muriç’in işini bitirdi. Play-Off dışında kalan Karadeniz ekibinin, Konya’dan gelen 700 bin Euro’luk bonservis teklifini kabul ettiği öğrenildi. Konyaspor’un ikinci hedefi ise Kayseri’den Furkan Özçal. Bonservisi Galatasaray’da olan genç orta saha oyuncusuyla da prensipte anlaşıldığı gelen haberler arasında.

Antalya’da gündem Diego

Fenerbahçe’de yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Diego Ribas’a Süper Lig’den ilk kanca Antalyaspor’dan geldi. Yeni stadında yeni sezonda zirveyi kovalamayı planlayan Akdeniz ekibinin Brezilyalı 10 numaranın menaceriyle görüşme halinde olduğu belirtildi. Fenerbahçe’de yıllık 3.5 milyon Euro kazanan Diego’ya bonservis ödemeyecek olan Antalyaspor’un 2 milyon Euro ücretle oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışma içerisinde olduğu belirtiliyor.

Başakşehir Cengiz’i bitirdi

Altınordu’nun 1997 doğumlu yıldız adayı Cengiz Ünder, PTT 1. Lig’deki başarılı performansıyla sezona damga vurdu. Her iki kanatta da oynayabilen başarılı hücum oyuncusunun ismi sık sık transferle gündeme gelirken gideceği takım da netlik kazandı. Sezon başından bu yana Abdullah Avcı’nın yakından takip ettiği Cengiz’in yeni sezonda İstanbul’da forma giyeceği öğrenildi. Başakşehir’in bu transferi önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Engin’i Paşa kapıyor

Gelecek sezon zirveye oynayacak bir kadro kurmanın planlarını yapan Kasımpaşa da elini çabuk tutan takımlardan. Lacivert-Beyazlılar, aynı Sivas gibi ligde kalma şansı imkansız gibi görünen Eskişehirli Engin Bekdemir’e menacerler aracılığıyla teklif götürdü. 7 gol, 4 asistle yıldızlaşan Engin de İstanbul ekibine olumlu yanıt verdi. Eskişehir’le sözleşmesi devam eden başarılı oyuncu için ligin sona ermesinin ardından resmi görüşmelerin yapılacağı ifade edildi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ