MENÜ

PTT 1. Lig'de Gözler artık Play-Off'ta

PTT 1.Lig'de noraml sezon sona erdi ve artık gözler Play-Off’ta.

PTT 1. Lig'de Gözler artık Play-Off'ta

Demir kampa girdi

Play-Off’ta mücadele verecek Adana Demirspor, Elazığspor ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesinde kampa girmek üzere Malatya’ya gitti. Adana’daki son idmanda moralli görülen oyuncular, antrenmanı düz koşu yaparak tamamladı. Malatya’da kampa girecek takım, deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor maçı için yarın akşam Malatya’dan Elazığ’a geçecek. Vural, “Bu futbolcuların hepsi değerli. İnanıyorum ki Konya’da kupayı kaldıracağız” dedi.

Elazığ’da Tom sevinci

Deplasmanda Adana’yı yenip ligi ilk 6 içerisinde bitirmeyi başaran Elazığ, Adana Demir’e bileniyor. Gakgoşlar’da zorlu mücadele öncesi en sevindirici haber ise Tom’un biten cezası. Karabük maçında aldığı 2 maçlık men cezasının tamamlanmasının ardından takıma dönen başarılı hücumcu Gakgoşlar’ın, Demir karşısındaki en önemli kozu olacak. Bir diğer cezalı isim Binya ise ikinci maçta takımdaki yerini alabilecek.

Alanya 3.’lükten korkuyor!

PTT 1. Lig’de şimdiye kadar sezonu 3. bitiren hiçbir takım Play-Off’ta mutlu sona ulaşmayı başaramadı. Şampiyonluğu deyim yerindeyse kıl payı kaçıran Alanyaspor’u da bu kabusun telaşı sardı. Hüseyin Kalpar yönetiminde Süper Lig’e çıkmayı hedefleyen Akdeniz ekibinde başkan Hasan Çavuşoğlu, “Böyle ters bir istatistik yaşanmış olabilir. Ancak biz bunu tersine çevirecek kapasiteye sahibiz” değerlendirmesini yaptı.

Balıkesir inanıyor

Adını Play-Off’a yazdırarak Süper Lig umutlarını sürdüren Balıkesirspor’da gözler Alanyaspor’la Balıkesir’de oynanacak yarı final ilk maçına çevrildi. Kırmızı-Beyazlılar kritik 90 dakikaya büyük bir hırsla hazırlanıyor. Bilet fiyatlarında değişiklik yapmayan yönetim, biletleri kapalı tribün 10, maraton 5, misafir ve kale arkası tribünü 4 TL’den satışa sundu. Kombine kartların geçerli olacağı randevu öncesi taraftarlar destek çağrısı yapıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ