MENÜ

‘Galatasaray'ı tercih ettiler'

Evinde Aslan’a 2-1 yenilerek Avrupa şansını mucizelere bırakan Akhisar’da Cihat Arslan, hakem Suat Arslanboğa’ya ateş püskürdü: Bizim gibi taşra takımları Avrupa’yı hak etmiyor. Bizim yerimize Galatasaray’ı tercih ettiler!

‘Galatasaray'ı tercih ettiler'

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray yenilgisi sonrası adeta açtığı ağzını yumdu gözünü.

Hakem Suat Arslanboğa’nın maçı katlettiğini iddia eden Arslan, “Böyle bir yönetim altında karşılaşmayı kazanmamızın imkanı yoktu. Avrupa hayalimizi elimizden aldılar. Bizim gibi taşra takımları Avrupa’yı hak etmiyor. Bizim yerimize Galatasaray’ı tercih ettiler. Bu karşılaşmadan sonra artık Avrupa hayalini konuşmam mümkün değil” açıklamasını yaptı.

Galatasaray’ın kazandığı ilk penaltıda topun Douglao’nun eline değil göğsüne çarptığını söyleyen Arslan, “Kötü bir zamanda penaltıdan golü yedik. Bu da bizim moralimizi alt üst etti” dedi.

Son maç Osmanlı’yla

Takımın tecrübeli futbolcularından Ahmet Cebe ise matematiksel olarak halen UEFA Avrupa Ligi’ne katılma şanslarının olduğunu dile getirdi. Ahmet, son ana kadar hedeflerini kovalayacaklarını belirterek, “Eğer nasipse zaten kupaya katılırız” dedi. Akigo son maçta yarıştaki rakiplerinden Osmanlıspor ile deplasmanda oynayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ