MENÜ

Futbol: Göztepe Karabükspor saat kaçta, hangi kanalda?

Göztepe Karabükspor'u PTT 1. Lig'in kader maçında ağırlayacak. Karabükspor Göztepe deplasmanında kazanması halinde, 1 puan önündeki Alanyaspor'un maçının sonucunu bekleyecek. İşte Göztepe Karabükspor maçının detayları... Futbol

Futbol: Göztepe Karabükspor saat kaçta, hangi kanalda?

Göztepe Karabükspor'u PTT 1. Lig'in en önemli maçlarından birinde ağırlayacak. Göztepe'nin ligde artık amacı kalmasa da Karabükspor bu maçta kesinlike 3 puan arayacak ve Süper Lig yolundaki rakibi Alanyaspor'un Giresunspor deplasmanındaki sonucunu bekleyecek. (Futbol)

Beraberlik yetmiyor...

Karabükspor, Göztepe deplasmanında berabere kalıp, Alanyaspor Giresun deplasmanında kaybetse bile genel averajda Alanyaspor'un 9 gollük farkla üstün olması Karabükspor'un işini zorlaştırıyor.

Karabükspor'un berabere kalması haline Süper Lig'e yükselmesi için Alnayaspor'un 10-0 gibi gerçeklikten uzak bir mağlubiyet alması gerekiyor.


Futbol: Giresunspor Multigroup Alanyaspor saat kaçta, hangi kanalda?


Göztepe - Karabükspor maçının detayları...

Göztepe - Karabükspor karşılaşması Giresunspor - Alanyaspor mücadelesi gibi saat 14 Mayıs Cumartesi 19.00'da başlayacak. 90 dakika TRT Avaz'dan naklen yayınlanacak.

Karabük'te parola: Kazan ve bekle

Kardemir Karabükspor Süper Lig için hem kazanıp hem de rakibi Alanya’nın puan kaybını bekleyecek.

Sezon içinde iki takım arasında oynanan maçlar 1-1 beraberlikle tamamlanırken, son haftanın ardından puan eşitliği durumunda genel averajı iyi olan Alanyaspor, Süper Lig’e direkt çıkacak. Kırmızı-Mavililer’de deplasmandaki Göztepe maçı öncesi cezalı olan stoper Cemil’in yanı sıra Isaac ile Ergün Teber’in de sakatlıkları sürüyor. Karabük’ün işi Alanya’ya göre nispeten kolay. Çünkü rakibi Göztepe’nin herhangi bir iddiası yok. Kırmızı-Mavililer’in gözü tamamen Giresun’dan gelecek sonuçta olacak. (Futbol)

4 maçlık ceza onandı

Kardemir Karabükspor’a, taraftarlarının Vartaş Elazığspor maçında neden olduğu saha olayları gerekçesiyle PFDK tarafından verilen 4 maç seyircisiz oynama ile 40 bin lira para cezası Tahkim Kurulu tarafından onaylandı. Kırmızı-Mavililer’in 2-2 biten maçından sonra taraftarlar sahaya girip hakeme saldırmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ