MENÜ

Futbol: Giresunspor Multigroup Alanyaspor saat kaçta, hangi kanalda?

Giresunspor  Multigroup Alanyaspor'u PTT 1. Lig'in en kritik maçlarından birinde ağırlayacak. Multigroup Alanyaspor, zorlu Giresunspor deplasmanında galip gelirse 1 puan gerisindeki Karabükspor'un maçının skorunu beklemeden Süper Lig'e yükselecek. İşte Giresunspor Alanyaspor maçının detayları... Futbol

Futbol: Giresunspor Multigroup Alanyaspor saat kaçta, hangi kanalda?

Giresunspor - Multigroup Alanyaspor karşılaşması PTT 1. Lig'deki kader maçlarından bir tanesi olacak. Ligde 60 puandaki Alanyaspor, 59 puanlı Karabükspor'un hemen önünde Süper Lig vizesi arıyor. (Futbol)

Ancak Giresunspor da diğer rakiplerinin alacağı sonuçlara göre play off potasının dışında kalabilir. Dolayısıyla Giresunspor'un da çok ciddiyetle yaklaşması gereken bir 90 dakika olacak.

Giresunspor - Multigroup Alanyaspor maçı detayları...

PTT 1. Lig'de 34. haftada oynanacak olan Giresunspor - Multigroup Alanyaspor maçı 14 Mayıs Cumartesi saat 19.00'da başlayacak ve TRTSPOR'dan canlı olarak yayınlanacak.


Futbol: Göztepe Karabükspor saat kaçta, hangi kanalda?


Vedat Muric: Hasret sona erecek

50 puanı bulunan Yeşil-Beyazlılar’ın Play-Off oynayabilmesi için evinde Alanyaspor’u mutlaka dize getirmesi gerekiyor. İç sahadaki başarılı performansıyla bilinen Erkan Sözeri’nin takımının ideal 11’inde herhangi bir eksik bulunmuyor. Çotanaklar’ın 17 gollü yıldızı Vedat Muriç ise son derece iddialı. “Bu şehirde 40 yıllık bir Süper Lig hasreti var” diyen Kosovalı forvet, “Biz buna son vereceğimize sonuna kadar inanıyoruz” dedi. (Futbol)

Alanya'da Tayfur oynamayabilir

Süper Lig yolunda son yılların en heyecanlı son haftası yaşanacak.

60 puanla son viraja Karabük’ün 1 puan önünde ikinci sırada giren Alanyaspor, Giresun deplasmanında Süper Lig hasretini dindirmeye çalışacak. Turuncu-Yeşilliler, evinde 12 maçtır bileği bükülmeyen Çotanaklar’ı devirip hedefine ulaşmak zorunda. Aynı saatte başlayacak maçta Karabük’ün puan kaybetmesi halinde Alanya’yı yenilgi bile engellemeyecek. Ancak Hüseyin Kalpar’ın takımı işini şansa bırakmak istemiyor. Takımın 12 gol, 6 asistli yıldızı Tayfur’un bu zorlu maç öncesi sakatlığı bulunuyor. Yetişip yetişemeceği ise henüz net değil.

Haberin Devamı
YORUM YAZ