MENÜ

Ziraat Türkiye Kupası / Türkiye Futbol Federasyonu

Ziraat Türkiye Kupası finali futbolseverlerin sezonun son derbisini izlemesine olanak sağlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilecek Fenerbahçe Galatasaray derbisi Antalya Arena'da oynanacak. Galatasaray Fenerbahçe maç bileti her iki takım taraftarları tarafından da edinilmeye çalışılıyor. Tff bilet organizasyonunu gerçekleştirdi. Passolig yok fiyatlar 75 ile 150 TL.

Ziraat Türkiye Kupası / Türkiye Futbol Federasyonu

Ziraat Türkiye Kupası Fenerbahçe Galatasaray derbisi oynanmasına olanak tanıdı. İki ezeli rakip passolig uygulamasının geçerli olmadığı finalde karşılaşacak. Tff bilet organizasyonunu gerçekleştirdi. Ziraat Türkiye Kupası final biletleri 75 ile 150 TL'den satılıyor. Galatasaray Fenerbahçe maç bileti bulabilmek için futbolseverler büyük bir mücadele verdi.

Avrupa Şampiyonası 2016 öncesinde oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisi TFF yetkilileri ve Fatih Terim tarafından da dikkat izlenecek. Zira futbolseverler Beşiktaş Osmanlıspor ve Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı sonrası şampiyonun büyük oranda belirleneceğine inanıyor. Lig yarışının netleşmesinin ardından gözlerin Ziraat Türkiye Kupası Finali ile Euro2016'ya çevrilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi / Galatasaray Fenerbahçe maç bileti

Türkiye Futbol Federasyonu hatırlanacağı üzere daha önce 25 Mayıs Çarşamba günü oynanacağını açıkladığı Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin tarihini değiştirdi. Avrupa Şampiyonası 2016 hazırlıkları çerçevesinde 22 Mayıs 2016'da oynanacak İngiltere Türkiye milli maçı nedeniyle kupa finali 26 Mayıs 2016 Perşembe gününe alınmıştı.


Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı ne zaman nerede saat kaçta hangi kanalda
Euro2016 kadrosunun netleşmesi açısından İngiltere Türkiye maçı ve Galatasaray Fenerbahçe kupa finali büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ