MENÜ

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni merkezi

Ankara’dan İstanbul’a taşınan Kulüpler Birliği Vakfı’nın yeni merkezi açıldı.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni merkezi

Vakfın Maslak’taki yeni merkezinin açılışına, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Avrupa Profesyonel Futbol Ligleri Başkanı Lars Christer Olsson ile Süper Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Açılışta konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı’nın Türk futbolunun en önemli paydaşlarından biri olduğunu dile getirerek, "Kulüpler Birliği Vakfı’nı, uzun süredir hayalini kurduğumuz güzel bir mekana taşıdık. Biz çok büyük bir aileyiz, Kulüpler Birliği Vakfı da bu ailenin ağabeyi. Onun için Kulüpler Birliği Vakfı, futbolumuza örnek olması gereken bir kurum. Sağolsun Göksel başkan döneminde de toparlandı ve önemli adımlar atıyor. Ben tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Allah birliğimizi bozmasın." diye konuştu.

Demirören, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.

Gümüşdağ: "Ortak amaca sahibiz"

Kulüpler Birliği Vakfı Göksel Gümüşdağ ise yaklaşık bir yıldır hedefledikleri projeyi hayata geçirdiklerini anlatarak, "Merkezimiz haftanın 7 günü çalışacak. Bu yıl tarihimizde ilk defa yaptığımız özel sektör sponsorluklarıyla güçlenmeye başladık. Bu bizim için önemli bir işaret. Saygı ve birlik içinde olmanın meyvelerini aldığımıza inanıyorum." dedi.

Türkiye’de futbol ailesinin çok büyük olduğunu vurgulayan Gümüşdağ, şunları kaydetti:

"Bu ailenin parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız Süper Lig AŞ projemizin arkasında sadece Kulüpler Birliği Vakfı yok, bu ailenin tamamı var. Her konuya 18 kulübün tamamı aynı açıdan bakamayabilir. Bu çok doğal bir şey. Fakat günün sonunda hepimiz aynı ortak amaç için burada bulunduğumuzu biliyoruz. Türk futbolunun hayrı adına hepimiz bir kulübün taraftarı olamaktan vazgeçip, Türk futbolunun tarafında oluyoruz. Bu güzel birliktelik için bir kez daha tüm kulüp ve yöneticilere teşekkür ediyorum."

Gümüşdağ da Hakkari’de şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi. Konuşmaların ardından Bakan Kılıç, Demirören ve Gümüşdağ, vakfın yeni merkezinin açılış kurdelesini
birlikte kesti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ