MENÜ

Ve Ousmane Dembele Borussia Dortmund'da!

Rennes'in genç yıldızı Ousmane Dembele, Alman devi Borussia Dortmund'la 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ve Ousmane Dembele Borussia Dortmund'da!

Fransa Ligue 1 takımlarından Rennes'in altyapı çıkışlı 18 yaşındaki kanat oyuncusu Ousmane Dembele, Alman devi Borussia Dortmund'a transfer oldu.

Bu sezon 25 maçta 12 gol, 5 asistlik performans sergileyen Dembele için Dortmund ve Liverpool büyük bir yarışa girmiş ve iki takımın Rennes'e 35 milyon euro önerdiği belirtilmişti.

Dortmund kulübü transferi resmen açıklarken genç oyuncu için ne kadar bonservis ödeneceği hakkında bir bilgi verilmedi.

İki kulüp transfer bilgilerinin gizli kalmasını kararlaştırdı.


Barcelona, Denis Suarez'i bitirdi


18 yaşında takımını taşıdı!

Genç oyuncu Fransa'nın tüm alt yaş ve A Milli Takımı'ında forma giyerken, iki ayağını kullanabiliyor ve forvet bölgesinin her mevkisinide oynayabiliyor. Bu sezon Rennes'in yıldızı olan oyuncu sayesinde takımının 7. sıra gibi yüksek bir noktada bulunduğu yorumları yapılıyor.

Müthiş bir hıza sahip olan oyuncuyu birebirde durdurmanın çok zor olduğu belirtilirken, Dortmund'un onu 2 sezondur detaylı bir biçimde takip ettiği öğrenildi.

Şampiyon Leicester'ı da reddetti!

Borussia Dortmund dışında, Liverpool ve Leicester City'nin de istediği oyuncu için Leicester'ın, Premier Lig şampiyonluğunun resmen kazanılmasıyla da teklifte bulunduğu ancak 18 yaşındaki genç yeteneğin Borussia Dortmund'un projesini daha iyi bulduğu için Alman takımını seçtiği belirtiliyor.

"Dortmund beni hep istedi, bana değer verdi"

Demebel yeni takımıyla ilgili yaptığı ilk açıklamada ise "Dortmund beni uzun zamandır istiyordu. Hep ilgilendiler, değer verdiler. Projelerini açıkladılar. Ben de onları seçtim. 80 bin kişinin doldurduğu Signal Iduna Park'ta Şampiyonlar Ligi oynayacağım günleri heyecanla bekliyorum" dedi.


Everton, Roberto Matinez'in görevine son verdi

Haberin Devamı
YORUM YAZ