MENÜ

Başkan açıkladı! Beşiktaş maçı nerede oynanacak?

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, ligin son haftasında sahalarında oynayacakları Beşiktaş müsabakasını taraftarlarının önünde oynamak istediklerini belirtti.

Başkan açıkladı! Beşiktaş maçı nerede oynanacak?

Bu konuda Futbol Federasyonu'nun kararının önemli olduğuna dikkati çeken Başkan Ahmet Şan, "Öyle bir istek gelirse bile, bizim için ön planda olan bizim kombine biletlerini almış taraftarımızın hakları ve hukukları var. Öyle bir talep de zaten daha resmi olarak da gelmiş değil" dedi. Başkan Ahmet Şan, bu konuda şunları söyledi:

"FEDERASYONUN İZNİ ÖNEMLİ"

Bölgesel bir televizyonunun programına telefonla bağlanan Başkan Şan, federasyonun izninin önemine dikkati çekerken şöyle konuştu:

"Geçen sezon Galatasaray'la Çaykur Rizespor'un benzer bir durumu vardı. Federasyon buna izin vermedi. Bizim edindiğimiz bilgiye göre federasyonun bu yöndeki tutumu devam ediyor. Birinci konu bu. Gerisini fazla konuşmaya gerek var mı bilmiyorum. Velev ki öyle olsa bile bizim kombine bilet almış olan 18 bin taraftarımız var. Onların durumu var. Birçok soru işaretleri olan bir konu. Bence Beşiktaş'ın önce matematiksel olarak şampiyonluğunu garantilemesi lazım. Ondan sonra da federasyon konusu var. Yani birçok bilinmeyeni olan konu."

"TARAFTARIMIZIN ÖNÜNDE BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Ligi taraftarlarının önünde oynanacak müsabakayla bilirmek istediklerini belirten Başkan Ahmet Şan, "Öyle bir istek gelirse bile, bizim için ön planda, bizim kombine almış taraftarımızın hakları ve hukukları var. Öyle bir talepde zaten gelmiş değil" diye konuştu.


Ahmet Nur Çebi'den şok çıkış: Gomez düşünsün!


"GÖRÜŞME VE ONAY YOK"

Konya'da yapılan bir kahvaltıda Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak'la konuştuklarını, ligin son haftasında böyle bir durum doğarsa, 'Olimpiyat Stadı'nda bütün gelirleri Torku Konyaspor'a bırakalım' gibi konuşması geçtiğini ifade eden Başkan Şan, "Biz de nezaketen, o zaman bir gelsin, demiştik. Bu konu oradan çıktı. Ciddi somut herhangi bir görüşme, onay gibi bir şey yok. Bugün de aynı durumdayız. Değişen bir şey yok" dedi.

"KULÜBÜN BORCUNU SIFIRLAMAK İSTİYORUZ"

Kulübün borcunu bu sezon sıfırlamak istediklerini, Torku Konyaspor'u borçsuz bir kulüp haline dönüştürmeyi amaçladıklarını da dile getiren Ahmet Şan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim önceliğimiz bu. Eğer çok ciddi rakamlar telaffuz edilir de, kombineli taraftarlarımızın da hakları bir şekilde karşılanırsa, daha sonraki aşaması da federasyon zaten. Bütün bunlar beyin fırtınası. Daha öteye giden bir karar ve görüşme yok. Bizim hiçbir resmi görüşmemiz talebimiz de yok."

OLAYIN ÇIKIŞ SEBEBİ

Fenerbahçe'nin pazartesi akşamı Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilmesinin ardından Beşiktaş, aradaki puan farkını 6'ya çıkararak lig şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Beşiktaş, haftaya oynayacağı Osmanlıspor maçında 1 puan bile alsa şampiyonluğunu ilan edebilecek. Bu yüzden ligin son haftasında Konya'da oynanacak Torku Konyaspor-Beşiktaş maçının değiştirilebileceği konusu gündeme gelmişti.

Mehmet Kayhan YILDIZ/KONYA, (DHA)


Beşiktaş'a tam 168 milyon TL!


"İSTANBUL'DA OYNAMAYA SICAK BAKMIYORUZ"

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor Toto Süper Lig’in son haftasında iç sahada yapacakları Beşiktaş maçının, İstanbul’da oynanmasıyla ilgili kendilerine gelen bir talebin bulunmadığını söyledi.

Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ın maçın İstanbul’da oynanmasına yönelik bir talebinin olduğu yönünde medyada haberler yer aldığını belirterek şunları söyledi:

"Beşiktaş maçımızı İstanbul’da oynamakla ilgili bize gelen bir talep yok. Bu konuyla alakalı Beşiktaş Kulübünün isteği yeterli değil. Her iki tarafın da bunu talep etmesi lazım. Bu talep doğrultusunda federasyon olumlu veya olumsuz karar verebilir. Biz, Beşiktaş maçını İstanbul’da oynamaya olumlu bakmıyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ