MENÜ

"Ligde kalma ipleri kendi elimizde"

"Ligde kalma ipleri kendi elimizde. Bundan dolayı rakiplerimizin durumuna bakmadan son maçımızdan 3 puanla ayrılarak ligde kalmak istiyoruz"

"Ligde kalma ipleri kendi elimizde"

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın, ligde son haftada kendi evlerinde oynayacakları Adana Demirspor maçından galibiyetle ayrılarak ligde kalışlarını ilan etmek istediklerini söyledi. Altın, GAP Vadisi Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu Adana Demirspor ile final niteliğinde bir maça çıkacaklarını belirtti.

Adana Demirspor karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu vurgulayan Altın, şöyle konuştu: "Ligde kalma ipleri kendi elimizde. Bundan dolayı rakiplerimizin durumuna bakmadan son maçımızdan 3 puanla ayrılarak ligde kalmak istiyoruz. İnşallah bu mutluluğu da 90 dakikanın sonunda hep birlikte yaşayacağız. Adana Demirspor ligin güçlü ekiplerinden birisi ve başında çok tecrübeli Yılmaz Vural hoca var ama oyuncularımla iyi hazırlanarak inşallah maçtan istediğimizi alacağız. Hiçbir maç kolay değil ama istediğiniz ve iyi konsantre olduğunuz zaman işi lehinize çevirebilirsiniz."

Altın, Adana Demirspor maçında taraftar desteğine ihtiyaçları olacağına işaret etti. Zor bir haftaya girdiklerinin altını çizen Altın, oyuncularda oluşabilecek stresi azaltabilmek için terapi uyguladıkları sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ