MENÜ

Rıdvan Dilmen: Sahaya biri girdi mi oyun durur

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Sahaya biri girdi mi oyun durur

NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Galatasaray-Beşiktaş derbisini yorumlayan Rıdvan Dilmen, çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ünlü yorumcu Galatasaray'ın ilk yarıda gösterdiği performansın hafta içinde çıkan şaibelerin tam tersi yönünde oldupu ve Beşiktaş'a karşı dirençli bir oyun ortaya koyduğunu belirtti.

İşte Rıdvan Dilmen'in ilk yarı yorumları;

"Galatasaraylı bir sürü dostumuz var. Taraftar açısından Galatasaraylılar inşallah Fenerbahçe 4. yıldızı takmaz diyorlardı ama maç içerisinde taraftarlar az ama destek veriyorlar. "

"Takım halinde de Beşiktaş'a anında cevap veren bir takım sahada. Bu kadar hücum yapamaz Beşiktaş'ı ilk yarı Galatasaray golü bulmalıydı. Oyuncular sürekli deparlı oynuyor. İkinci yarı yorgunluk ve kart olacaktır. "

'Hakem iki tarafı da idare etti'

"Gösterilmeyen kartlar var her iki takım olarak da. Hakem Sneijder ve Oğuzhan'ı da idare etti. Maçın kaderini belirleyecek oyuncular sonradan giren oyuncular belirleyecek."

"60. dakikadan sonra değişiklikliler önemli. Galatasaray'ın uzun süre sonra yedeklerinde iyi isimler var. Çirkin şaibelerin olmadığı bir Galatasaray ve oyununu rakibine kabul ettiremeyen bir Beşiktaş sahada."


Olcay Şahan cezalı duruma düştü


'Sahaya biri girdi mi oyun durur '

Maçın sonucu değerlendiren tecrübeli futbol adamı Beşiktaş'ın attığı golde sahaya giren taraftarın pozisyon öncesi olayı gerçekleştirdiğini ve hakemin oyunu durdurmasının doğru karar olabileceğini altınız çizdi.

İşte maç sonu Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri;

"Golden başlayacak olursak baya konuşulacak bir olay oldu. Bu gol birkaç gün konuşulacak. Spekülatif yorum yapmıyorum. Lig TV'nin 2-3 kamerası vardı. Sahaya biri girdi mi oyun durur. Yüzde yüz eminim ama 4. hakem Mete Kalkavan'a pozisyon başlamadan söylemiş olabilir ama saniyelik olay. Normalde durdurması gerekirdi."

"Coşkulu bir Galatasaray bekliyordum. Taraftarları da her ne kadar Fenerbahçe'nin şampiyon olmamasını istemesine rağmen takımlarının coşkusu ile galibiyet istediler."

"Oyun üstünlüğü Galatasaray'daydı. Beşiktaş'ı bu kadar geriye itmişken devre arasında içeriye önde girmeliydi."

'4 tane yüzde 90 net gol pozisyonu var'

"Beşiktaş'ın ikinci yarıda 4 tane yüzde 90 net gol pozisyonu var. Galatasaray'a tek kazandırabilecek an, Beşiktaş'ın 4 kaçan pozisyonundan sonra Emre'nin kaçırdığı goldü.Selçuk ile Emre yetmeyince Beşiktaş, pozisyonlar buldu."

"Şenol Güneş beraberliğin yetmeyeceğini düşünerek Cenk'i aldı ama sistem de değiştirdi, Cenk'i kenara almadı. 4-4-2 yaptı. Hızlı ve deparlı oyun oldu ama bir yere kadar."

"Galatasaray'ın sağ beki Linnes bir ara sakatlandı. Çıkıp çıkmayacağı belli değilken Sabri iyi iyi diye kenara seslendi. Bunu beke geçmemek için söyledi."

"Beşiktaş'a vururken devireceksin, devirmezsen ayakta kalır."




Türk Telekom Arena'da gol anında büyük şok!

Haberin Devamı
YORUM YAZ