MENÜ

Hamza Hamzaoğlu istifadan dönmüş!

Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yeşil-beyazlı kulüpten ayrılma noktasına geldiği ve son anda kararını değiştirerek sözleşmesini uzattığı öğrenildi.

Hamza Hamzaoğlu istifadan dönmüş!

Spor Toto Süper Lig’de sezona Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde başlayan yeşil-beyazlı ekip, ilk 13 haftalık periyotla alınan kötü sonuçların ardından genç teknik adamla yollarını ayırmıştı. Süper Lig’in 16. haftası itibariyle geçtiğimiz sezon Galatasaray ile 3 kupa birden kazanan Hamza Hamzaoğlu’nu göreve getiren Bursaspor, deneyimli çalıştırıcı ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

SÖZLEŞMESİNİ 1 YIL DAHA UZATTI

Takımın başından ligde çıktığı ilk 12 maçta yalnızca 3 mağlubiyet elde eden Hamzaoğlu yönetimindeki Bursaspor, ligde son 5 maçta ise galibiyete hasret kaldı. Alınan kötü sonuçların ardından eleştirilen odak noktasında yer alan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Bursasporlu idareciler ile hafta içi Özlüce Tesisleri’nde bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi. İki gün süren görüşmelerin ardından deneyimli çalıştırıcı, gelecek sezon sonu bitecek olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatma kararı aldı.

İSTİFADAN SON ANDA DÖNDÜ

Tecrübeli teknik adamın yapılan görüşmeler öncesi bazı yöneticilerin tavırlarından rahatsız olduğu, istifa etmeyi düşündüğü ve yakın çevresine de, "Yönetimin niyetinin kötü olmadığını anlayınca son anda kararımdan vazgeçtim" dediği bildirildi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ