MENÜ

Mesut Bakkal: Bir final oynama hakkı yakaladık

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Devam ettiğimiz için mutluyuz. En azından bir final oynama hakkı yakaladık" dedi.

Mesut Bakkal: Bir final oynama hakkı yakaladık

Sivasspor'un 2-1 kazandığı Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, takım olarak hem taraftar hem de şehir olarak yönetim olarak zor bir süreçten geçtiklerini söyledi

Bakkal, "Burası çalışmaktan çok keyif aldığım, sevdiğim bir şehir Sivas. Bu şekilde zor kazanmayı şehir olarak hak etmiyoruz. Daha rahat oynamamız gereken bir takımız var. Ama bu cenderenin içindeyiz. İkinci yarı kazanma adına her şeyi yapan oyuncuları kutluyorum. Oyuncu yok. Onu alıp oraya koyuyorsunuz. İbrahim Öztürk'ü oyuna alırken arkamdaki taraftarlar tepki gösterdi. Allah o kadar büyük ki. Biz John Boye'u ileri alalım belki uzun toplarda bir şey yapar dedik o da penaltı yaptırdı. Biraz inanmak ve sabretmek gerekiyor. Şimdi Kayserispor ile finale gideceğiz. Moralli olduğumuzda, taraftar yanımızda olduğunda çok şey yapacağımızı gösteren bir takımımız var. 10 kişi kaldıktan sonra yenilebilirdik de. Gençlerbirliği ataklar yakaladı. İnançlar birleşince oluyor. Devam ettiğimiz için mutluyuz. En azından bir final oynama hakkı yakaladık" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ