MENÜ

Nani takımla birlikte çalıştı!

Fenerbahçe, 9 Mayıs Pazartesi günü Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başlad Portekizli oyuncu Luis Nani, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Nani takımla birlikte çalıştı!

Süper Lig'de Beşiktaş'la birlikte kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içinde olan Fenerbahçe, hafta sonu oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü. Dün akşamki Torku Konyaspor maçının on birinde başlayan oyuncular, rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

Diğer oyuncuları ise ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Taktiksel ve bireysel çalışmaların ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Luis Nani, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken; Robin van Persie özel program dahilinde çalıştı. Lazar Markovic ise tedavi ve çalışmalarına takımdan ayrı devam etti.

Başakşehir maçı hazırlıkları, 7 Mayıs Cumartesi günü yapılacak antrenmanla devam edecek. Bu antrenman saat 11.00’de başlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ